پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
شرح دعای سحر
شرح دعای سحر

در ایام ماه مبارک رمضان به معرفی کتاب «شرح دعای سحر»، اثر محققانه حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

از نفیس ترین ادعیه ماه مبارک رمضان که از ائمه اطهار علیهم السلام صادر شده، دعای شریف سحر است. این دعا را حضرت باقر العلوم علیه السلام در سحرهای ماه رمضان قرائت فرموده و بر اهمیّت و عظمت آن تأکید می شود.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰
حضرت آیت الله شفیعی در آیین تودیع و معارفه مدیرکل کتابخانه های عمومی استان خوزستان اظهار داشت: امروز اغلب مردم از رسانه ها و سایت های مجازی برای مطالعه استفاده می کنند و کمتر به سراغ کتاب می روند از این رو تبلیغات در حوزه کتاب از احتیاجات در استان است...

آیت‌الله سید علی شفیعی، منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، در آیین تودیع و معارفه مدیر کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان که در روز چهارشنبه 17 دی ماه در تالار مهتاب کتابخانه مرکزی خوزستان برگزار شد، گفت: هر چه از وسعت و علمیت کتاب بگویم کم است و باز هم بالاتر است. هر چه درباره کتاب حرف بزنیم باز هم به آن نخواهیم رسید چون همیشه کتاب از ما جلوتر است. کتاب مسیر طبیعی خود را می‌پیماید و ما با این که تند حرکت می‌کنیم باز هم به آن نمی‌رسیم.

ایشان با بیان اینکه خداوند از قرآن با عنوان کتاب نام برده است افزودند: همین که خداوند بر قرآن نام کتاب نهاده است دلیلی بر اهمیت کتاب است. امروزه در نقشه‌های مهندسی مقرر شده که در هر منزل مسکونی چه ویلایی و چه آپارتمانی قفسه یا جایگاهی برای کتاب در نظر گرفته شود که باز هم اهمیت کتاب را می‌رساند و این پیام را می‌رساند که کتاب نباید از خانه‌ها جدا شود.

آیت الله شفیعی ادامه داد: می‌گویند هر کتاب ارزش یک بار خواندن را دارد اما کتاب‌هایی هستند که حتی ارزش یک بار خواندن هم ندارند. در فقه عنوانی هست به نام کتاب ضلال که معامله‌های حرام را بیان می‌کند. کتاب های ضلال کتاب‌هایی هستند که نشر، چاپ و خرید و فروش آنهان جایز نیست. پس کتاب‌هایی هم هستند که به یک بار خواندن هم نمی‌ارزند بلکه خواندن آنها ممنوع است مگر برای کسانی که برای رد کردن یا روشن سازی آنها را می‌خوانند.

وی با اشاره به اینکه در خوزستان به کتاب و کتابخانه زیاد احتیاج داریم، اظهار کرد: فرهنگ مردم خوزستان ایجاب می‌کند که در این استان کتابخانه‌های زیادی داشته باشیم. وجود قومیت های مختلف در خوزستان یکی از عواملی است که ما را ملزم می‌کند کتاب‌ها و کتابخانه‌های زیادی داشته باشیم و باید علم را در خانه‌ها برد و در اختیار اهل مطالعه قرار داد. نباید منتظر بمانیم تا دیگران بیایند و از ما کتاب بطلبند.

منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: ضرورتی ندارد که بگوییم چند متر کتابخانه در استان داریم. این آمارها خوب است اما ضرورت در این است که مقایسه کنیم. ای کاش می‌شد در این مدت که این همه کتابخانه که در جای جای استان تاسیس شده آماری بگیریم که چند درصد سطح فرهنگ را بالا برده‌اند که معمولا این کارها انجام نمی‌شود یا شاید وسیله‌ای برای انجام آن نباشد.

  • ۹۳/۱۰/۱۸
  • ۲۴۴۰ بیننده|
  • ۲۵۸۲ نمایش|
  • |

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
رمضان، ماه بندگی
رمضان، ماه بندگی

در ایام ماه مبارک رمضان به معرفی کتاب «رمضان، ماه بندگی»، تالیف حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

این کتاب، مجموعه گفتارهایی است که در سحرگاهان ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۱ شمسی، از صدای جمهوری اسلامی ایران (مرکز خوزستان) پخش شد.

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: علیکم السلام ارادت شماره ...
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
مسجد حضرت آیت الله شفیعی