پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)

به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمّد مصطفی(ص) به معرفی کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم (ص)» حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)» مجموعه ای مدون از سه مصاحبه روزنامه نور خوزستان با حضرت آیت الله شفیعی می باشد که در سال های 1385 و 1386 هجری شمسی صورت گرفته است.

آخرین مطالب
  • ۱
  • ۰

حضرت آیت الله شفیعی، نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و متولی کتابخانه عمومی - تخصصی شهید سید مرتضی شفیعی به مناسبت اوّلین سالگرد افتتاح این کتابخانه امروز (سه شنبه 7 بهمن ماه)، با اصحاب رسانه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری مسجد آیت الله شفیعی اهواز، حضرت آیت‌الله سیدعلی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، در این نشست گفت: به طور کلی اهمیت کتاب در تمام ادیان امری معلوم و مشهود است و در آن زمان کتاب به این شکلی که اکنون هست وجود نداشت اما نام کتاب وجود داشت و به آن صحیفه یا صحف می‌گفتند و وجود پنج پیامبر اولوالعزم که هر کدام دارای صاحب کتاب می باشند تأکیدی بر این مدعاست.
ایشان با توجه به اهتمام ائمه اطهار(س) به مقوله کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: حدود 13 عنوان کتاب به حضرت علی(ع) منسوب است و دیگر ائمه نیز هرکدام دارای کتاب هایی هستند و کتاب های فقه الرضا و طب الرضا از کتاب های معروف و معتبر امام رضا (ع) هستند.
وی به قدمت کتابخانه در ایران اشاره کرد و افزود: کتاب های بسیار مفید و ارزشمندی در جنگ های صلیبی و در تقسیم بندی های جغرافیای از بین رفته یا در کتابخانه های دیگر کشورها باقی ماندند البته پس از انقلاب اسلامی ایران به مقوله کتاب اهمیت بسیاری داده شد و کتابخانه های بسیاری تأسیس و کتاب های بسیاری به چاپ رسید که این آمار با پیش از انقلاب قابل مقایسه نیست و وجود نهادی مستقل با عنوان نهاد کتابخانه های عمومی نشان از اهمیت و حساسیت عرصه کتابخوانی می باشد.
استاد عالی حوزه علمیه خوزستان ادامه داد: شهید سید مرتضی شفیعی در سال 1365 و در عملیات کربلای چهار به درجه شهادت نایل آمد. کتاب و کتابداری در رگ و خون او وجود داشت. خودش روحانی‌زاده بود و پدران و اجداد او دارای کتابخانه‌ها و کتاب‌های نفیسی بودند و به معنایی فرزند کتاب و علاقه‌مند به کتاب بود. او کتاب را با استعداد و با حافظه قوی می‌خواند. وی در کسوت روحانیت بود و در دوران طلبگی در عمق کتاب و کتابخانه‌ها بود و در سالی که در کنکور شرکت کرد با رتبه بالا قبول شد و مرحوم آیت الله مشکینی ایشان را به عنوان یکی از نخبگان انتخاب کرده بود و در ساختمانی میان قم و تهران اسکان داده بود تا در کنار تحصیل در دانشگاه به تحصیل در حوزه هم بپردازد و از ایشان 750 جلد کتاب در این کتابخانه به یادگار مانده است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: در سال 1375 که از ریاست دادگستری استان خوزستان استعفا دادم هدف من این بود که در اهواز کتابخانه‌ای به نام این شهید تاسیس کنم و کتاب‌های او را در آن جا قرار دهم تا هم به مردم اهواز و هم به فرهنگ اهواز کمکی کرده باشم و هم یادگاری از وی به جا مانده باشد. این امر به تاخیر افتاد تا این که سال گذشته بچه های بسیج و کانون فرهنگی مسجد خودم به من پیشنهاد تاسیس این کتابخانه را دادند.
آیت‌الله شفیعی اضافه کرد: استاندار وقت زمین این کتابخانه را در اختیار ما قرار داد و با بودجه خودش ساختمان نیمه کاره آن را بازسازی کرد. استانداری مبلغ 500 میلیون تومان به ما داد که 350 میلیون تومان را صرف تکمیل ساختمان و 150 میلیون تومان را صرف تهیه وسایل مورد نیاز کتابخانه کردیم.
وی ادامه داد: این کتابخانه با همکاری نهاد کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان و به همت جوانان مذهبی راه‌اندازی شد. حدود 18 هزار جلد کتاب در این کتابخانه جمع‌آوری شده است. مقداری از کتاب‌ها به عنوان هسته مرکزی کتاب‌های شهید سیدمرتضی شفیعی از قم هستند که به صورت جداگانه نگه‌داری می‌شوند. نهاد کتابخانه‌ها نیز مقداری کتاب برای ما تهیه کردند. مقداری را خودم از قم خریداری و حدود 1100 جلد را هم از کتاب‌های خودم در این جا قرار دادم. همچنین آیت‌الله موسوی جزایری حدود سه هزار جلد کتاب به ما هدیه و بعضی از دوستان و خیرین هم کتاب های خوبی به اینجا داده اند.
ایشان خاطرنشان کرد: یک ـ سوم کتاب‌های این کتابخانه عربی و دوم ـ سوم آن‌ها فارسی هستند. اکثر این کتاب‌ها علمی و دینی و کتب فقهی و تعدادی هم کتب اجتماعی و دانشگاهی هستند. روزانه 100 تا 120 نفر بازدید کننده و مطالعه‌کننده هم به این کتابخانه مراجعه و در دو شیفت از صبح تا غروب مشغول مطالعه هستند. در یک سال گذشته حدود 900 نفر عضو این کتابخانه شده اند و این کتابخانه منبع در آمد و بودجه‌ای ندارد و خیرین می‌توانند به آن کمک کنند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: کسانی که قصد اهدای کتاب دارند توجه داشته باشند که کتاب‌هایی که اهدا می‌کنند باید نو و استفاده نشده باشند. دوم این که برای جامعه مفید باشند چرا که هدف از تاسیس این کتابخانه تنها افزودن یک باب کتابخانه به کتابخانه‌های اهواز نبوده بلکه می‌خواهیم در آینده مرجع پژوهش‌گران و دانشگاهیان باشد. همچنین بنا داریم آن را به مکانی تبدیل کنیم که کارهای متنوع فرهنگی استان در آن انجام شود.
ذکر این نکته لازم است که شروع مراسم با تلاوت قرآن از کتاب قرآن شخصی شهید سید مرتضی شفیعی آغاز و در پایان این نشست اصحاب رسانه از قسمت‌های مختلف کتابخانه عمومی ـ تخصصی شهید سید مرتضی شفیعی اهواز دیدن کردند.

  • ۹۳/۱۱/۰۷
  • ۲۵۶۸ بیننده|
  • ۲۷۷۰ نمایش|
  • |

آیت الله شفیعی

نشست خبری

کتابخانه شهید شفیعی

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی
جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی

جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی با صداوسیمای مرکز خوزستان

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
  • ۱۸بهمن۰۰ - ۱۲:۰۴ - فاطمه
    🤔
مسجد حضرت آیت الله شفیعی