پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
رمضان، ماه بندگی
رمضان، ماه بندگی

در ایام ماه مبارک رمضان به معرفی کتاب «رمضان، ماه بندگی»، تالیف حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

این کتاب، مجموعه گفتارهایی است که در سحرگاهان ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۱ شمسی، از صدای جمهوری اسلامی ایران (مرکز خوزستان) پخش شد.

آخرین مطالب
  • ۱
  • ۰

قسمت هفتم مصاحبه با حضرت آیت الله شفیعی

از نحوه آغاز مبارزات در خوزستان و خاطرات ویژه خودتان برای خوانندگان ما بفرمایید؟

خاطرات از دوران مبارزه فراوان است که من به عنوان نمونه به چند مورد اشاره می کنم:

مراسم چهلم شهدای جهرم و شیراز که در اهواز و با دعوت و با امضای جامعه روحانیت اهواز در حسینیه اعظم برگزار شد و بنا شد که سخنرانی آن روز را من انجام بدهم. نظر به اینکه دستگاه رژیم، حساسیت و سخت گیری فراوانی مخصوصاً نسبت به منبری های اعزامی از قم نشان می داد، من به جامعه روحانیت پیشنهاد کردم که منبر را من می روم مشروط بر اینکه هیچ کس تا لحظه منبر رفتن مطلع نشود که منبری این مجلس من هستم.
همه آقایان پذیرفتند حتّی به افراد هیأت حسینیه اعظم نگفتیم مبادا کسی از آنها حرف بکشد. اعلامیه صادر شد مجلس بسیار عظیمی در حسینیه اعظم و خیابان های اطراف آن برگزار گردید که جمعیت در آن موج می زد همه با عطش و بی صبری می خواستند بفهمند منبر این مجلس معظم را چه کسی می رود و ما هم مخفی کردیم تا لحظه سخنرانی که برای آغاز منبر اعلام صلوات شد.
اینجانب برخاستم و به منبر رفتم، منبری تند و کوبنده بود که در این منبر رژیم وقت را محاکمه کردم و گناه مستقیم حمله به جوانان را که باعث تیراندازی به آنان شد و یکی از جوانان مسجد جزایری به نام شهید «کتانباف» به عنوان اوّلین شهید اهواز و خوزستان هدف گلوله شهربانی وقت قرار گرفت و همان دم به شهادت رسید؛ بنده مسئولیت مستقیم این جنایت را متوجه شهربانی اهواز اعلام کردم و بر فراز منبر آنان را تهدید کردم که شما (شهربانی اهواز) اگر مورد حمله تیراندازی افراد قرار بگیرد و از پشت به شما حمله کنند و شلیک نمایند و شما را بکشند جه می گویید و چه می کنید و چه قضاوتی می کنید که به مردم بی گناه حمله می کنید و فرزندان آنان را به رگبار می بندید. این مطلب بی اندازه بر مأموران رژیم گران تمام شد.
عکس العمل رژیم در برابر این سخنرانی چه بود؟
انتظار نداشتند و فکر نمی کردند که واعظ چنین مجلسی فردی آن هم مثل من باشد و از سوی دیگر این تهدیدهای من را بر فراز منبر به عنوان یک چراغ سبز به مردم جهت مقابله مسلحانه علیه رژیم تلقی کردند و از این موضوع سخت عصبانی شده و بسیار ترسیده بودند.
به هر حال منبر بسیار خوبی شد و چندین بار در اثنای مراسم اسم حضرت امام خمینی(ره) را آوردم و مردم صلوات فرستادند و بعد از پایان مجلس، هنگام خروج مردم از حسینیه اعظم برای اولین بار در تجمعات فریاد «درود بر خمینی» آغاز شد. نوار آن سخنرانی هنوز موجود است.


پایان قسمت هفتم

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
در محضر قرآن
در محضر قرآن

ویژه برنامه در محضر قرآن

با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا شفیعی

روزهای ماه مبارک رمضان 1446، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر

اهواز، میدان شهدا ، مسجد آیت الله شفیعی

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: علیکم السلام ارادت شماره ...
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
مسجد حضرت آیت الله شفیعی