پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۴

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
رمضان، ماه بندگی
رمضان، ماه بندگی

در ایام ماه مبارک رمضان به معرفی کتاب «رمضان، ماه بندگی»، تالیف حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

این کتاب، مجموعه گفتارهایی است که در سحرگاهان ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۱ شمسی، از صدای جمهوری اسلامی ایران (مرکز خوزستان) پخش شد.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان، شامگاه 11 آبان ماه در جمع عزاداران مسجد صاحب الزمان(عج) اهواز با اشاره به اینکه قیام امام حسین(علیه السلام) قیامی الهی و جاودانه است، اظهار داشت: پس از قرن ها شاهد هستیم که اربعین همچون عاشورا در جامعه خیزش و موج هایی ایجاد می کند که چنین اعجازی برگرفته شده از قیام اباعبدالله الحسین(علیه السلام) است و در این میان همگان چون سالار شهیدان رضایت الهی و خلوص نیت در کارها را مورد توجه قرار دهند.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان با بیان اینکه نتایج برخی اعمال در دنیا به منصه ظهور می رسد، ابراز داشت: اربعین حسینی در مصیبت، مناسبت کوچکی نیست چرا که نخستین فرصت اهل بیت(علیهم السلام) برای عزاداری آزادانه و بدون مزاحمت بوده است.

این مقام مسئول با اشاره به ثواب زیارت اهل بیت(علیهم السلام) به صورت پیاده و سیره علما و بزرگان جهان تشیع در این باره عنوان داشت: اربعین حسینی نگاه دولت ملت ایران و عراق را به یکدیگر علی رغم جنگ هشت ساله تغییر داد و چنین سفری را باید با دیدی باز و تدبر و تأمل طی کرد به ویژه مهمان نوازی عراقی ها علی رغم همه مشکلات و تنگناها معجزه دیگر امام حسین(علیه السلام) است.

حجت الاسلام والمسلمین شفیعی با اشاره به اینکه مصائب اهل بیت(علیهم السلام) پس از عاشورا بسیار زیاد بود، خاطرنشان شد: معجزات الهی در اجتماع بزرگ اربعین قابل مشاهده است و در این باره هر ایرانی باید سفیر جمهوری اسلامی در سفر اربعین باشد.

وی با بیان اینکه زائران در طی مسیر پیاده روی به سلوک و رفتارشان توجه داشته باشند، خاطرنشان شد: زائران باید از خدمت رسانی عراقی ها تقدیر و تشکر کنند چرا که همچون ما شیعیان اهل بیت(علیهم السلام) هستند و تنها مرزهای جغرافیایی عاشقان علی(علیه السلام) و اولادش را از یکدیگر جدا کرده است.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان با توصیه قرائت زیارت ها به صورت دسته جمعی ابراز داشت: زائران دعا برای امام زمان(عج) و رهبرمعظم انقلاب را فراموش نکنند.

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
در محضر قرآن
در محضر قرآن

ویژه برنامه در محضر قرآن

با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا شفیعی

روزهای ماه مبارک رمضان 1446، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر

اهواز، میدان شهدا ، مسجد آیت الله شفیعی

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: علیکم السلام ارادت شماره ...
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
مسجد حضرت آیت الله شفیعی