حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر روز شنبه 5 تیرماه، در مسجد آیت الله شفیعی اهواز، با اشاره به اینکه در سخنان انبیا، اولیا، قرآن کریم، روایات و کتب اخلاق از لزوم آمادگی برای مرگ صحبت می شود، گفت: از دید انسان های عادی آماده بودن برای مرگ همانا وصیت کردن، تقسیم ارث، روبه قبله خوابیدن و انجام امور دیگر است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دید و بینش وسیع امیرمؤمنان(علیه السلام) اظهار داشت: ایشان آمادگی برای مرگ را در انجام واجبات، ترک محرمات و حفظ شخصیت انسانی برشمرد.
حضرت آیت الله شفیعی با بیان اینکه آماده بودن برای مرگ به معنای عدم مرگ نیست، افزود: انجام واجباتی که در مسیر انسان قرار می گیرند همچون دادن خمس از اضافه مال، مستطیع شدن و لزوم رفتن به حج بخشی از آمادگی برای مرگ را ایجاد می کنند.
این مقام مسئول در ادمه با اشاره به انواع محرمات و اینکه ترک محرمات از دیگر زمینه های آمادگی برای مرگ است، تصریح کرد: محرمات عمومی همچون غیبت کردن، دروغ گفتن و حقوق شرعی را ادا نکردن است و محرمات خاص ویژه افراد در هر حرفه و منصب می باشد.
وی دریافت حقوق کامل در برابر کم کاری و عدم کار و نیز دریافت حقوق کلان خارج از عرف را از حرام های خاص برشمرد و افزود: با توجه به آیه «ما آتاکم الرسول فخذوه و ما نهاکم عنه فانتهوا» در صورت رعایت دوری از محرمات، آمادگی دیگری برای مرگ حاصل می شود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به اینکه بزرگوار و شریف بودن و حفظ شخصیت در جامعه سومین سبب در آمادگی افراد برای مرگ خواهد بود، خاطرنشان کرد: ترک محرمات و انجام واجبات بدون حفظ شخصیت انسانی از دیدگاه امیرمؤمنان(علیه السلام) برای آمادگی مرگ کفایت نمی کند.
حضرت آیت الله شفیعی گفت: امام علی(علیه السلام) رعایت این اصول را آماده ساختن انسان برای مرگ برشمردند و مفهوم بی باکی امیرمؤمنان(علیه السلام) همانا انجام واجبات، ترک محرمات و حفظ شخصیت در جامعه است و ایشان مرگ را سبب سعادت خود بیان کردند.
- ۹۵/۰۴/۰۵
- ۲۲۶۷ بیننده|
- ۲۴۰۱ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.