حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، سحر امروز، در سلسه مباحث اخلاقی که از رادیو پخش می شود، با اشاره به آیات «هَلْ أَتَاکَ حَدِیثُ ضَیْفِ إِبْرَاهِیمَ الْمُکْرَمِینَ؛ إِذْ دَخَلُوا عَلَیْهِ فَقَالُوا سَلَامًا قَالَ سَلَامٌ قَوْمٌ مُّنکَرُونَ؛ فَرَاغَ إِلَى أَهْلِهِ فَجَاء بِعِجْلٍ سَمِینٍ؛ فَقَرَّبَهُ إِلَیْهِمْ قَالَ أَلَا تَأْکُلُونَ» ابراز داشت: مردم علاقه بسیاری به ضیافت روزه داران و عمل به این کار حسنه دارند.
وی با اشاره به این که انبیای الهی اهل ضیافت دادن و گرسنگان را غذا می دادند، اظهار داشت: حضرت ابراهیم(ع) با توجه به آیات 24 تا 27 سوره الذاریات در زمینه ضیافت زبان زد خاص و عام بود و خداوند در این آیات به این عظمت او اشاره کرده است.
استاد حوزه علمیه خوزستان با بیان این که احادیث و روایات بسیاری در زمینه ضیافت الهی وجود دارد، عنوان کرد: امام رضا(ع) به نقل از امام علی(ع) و ایشان به نقل از پیامبراکرم(ص) آمده که همیشه امت من در خیر و خوبی هستند تا زمانی که به یکدیگر محبت داشته، یکدیگر را مهمان کنند، امانت داری، دوری از گناه و حرام و اقامه نماز و پرداخت زکات را انجام بدهند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: در ادامه حدیث ذکر شده که اگر امت من این کارها را ترک کند خداوند آنها را به قحطی، گرانی و خشکسالی مبتلی می کند.
حضرت آیت الله شفیعی با توصیه میزبان و مهمان در ضیافت های الهی افزود: میزبان در مهمانی بندگان خداوند از مبالغه و افراط دوری کنند؛ مهمانی اشرفی فضیلت آن را از بین می برد و اجر عمل را کم می کند.
وی افزود: مهمانان سعی کنند پیش از رفتن به خانه میزبان روزه خود را افطار نکنند چرا که نیت میزبان عملی نشده و در حقیقت دیگر افطار دادن روزه دار نیست.
استاد حوزه علمیه خوزستان تصریح کرد: مسلمانان سعی کنند فرهنگ صحیح روزه داری و افطاری دادن را در جامعه ترویج کنند.
- ۹۴/۰۴/۱۰
- ۲۱۷۲ بیننده|
- ۲۳۳۴ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.