حضرت آیت الله سیدعلی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر روز 3 تیرماه در مسجد آیت الله شفیعی با اشاره به پیوند برادری میان پیامبراکرم(ص) و امام علی(علیه السلام) در ۱۲ رمضان اظهارداشت: پیامبراکرم(ص) در سال اول هجری و پس از آن در ۱۲ رمضان میان مسلمانان پیوند برادری ایجاد کرد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه پیوند برادری میان مسلمانان در مرحله اول براساس معادله میان انصار و مهاجر و در مرحله دوم براساس مراتب فضل و کمالات اسلامی صحابه صورت گرفت، خاطرنشان کرد: پیوند برادری میان مهاجرین و انصار به دلیل عدم سرپناه و بضاعت مالی مسلمانان مهاجر است و نتیجه این ابتکار ایجاد انس و الفت و تقسیم مهاجرین در میان انصار است.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به اینکه براثر این پیوند اسلام نخست میان مهاجرین و انصار ارث قرار داد، افزود: آیه «و اولوا الارحام بعضهم اولی ببعض فی کتاب الله» ارث میان مهاجرین و انصار را نسخ و به اقوام و خویشان یکدیگر اختصاص داد.
این مقام مسئول گفت: پیوند برادری دومی میان مسلمانان براساس مراتب پیشرفت اسلامی صورت گرفت همچون پیوند برادری میان سلمان فارسی و ابوذر، مقدار و عمار که این پیوند میان همه صحابه جز حضرت علی(علیه السلام) جاری شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه پیامبراکرم(ص) از اندوه امام علی(علیه السلام) درباره این قضیه آگاه شده بود، تصریح کرد: پیامبراکرم(ص)، امام علی(علیه السلام) را در نخلستان بنی نجار خوابیده یافت و با اباتراب خواندن مولای متقیان او را همچون پیوند برادری هارون با موسی، برادر خود نامید.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه پیامبراکرم(ص) امیرمؤمنان(علیه السلام) را برادر، وصی، وارث خود نامید، ابراز داشت: عدم تعیین برادر برای امام علی(علیه السلام) به خاطر عدم وجود صحابه لایق برادری او است.
حضرت آیت الله شفیعی با بیان اهمیت حدیث منزلت که علمای اهل سنت همچون شیعیان در کتب حدیثی ثبت کردند، گفت: بهترین کنیه در نزد امیرمؤمنان(علیه السلام)، اباتراب است چرا که در آن موهبت عظیم برادری با پیامبراکرم(ص) حاصل شد.
این مقام مسئول در پایان گفت: به همان اندازه که شیعیان از کنیه اباتراب بهره و به آن افتخار می کنند، می برند دشمنان با این کنیه مانور و از آن برای سرکوب شیعه و شیعیان سوء استفاده می کنند.
- ۹۵/۰۴/۰۳
- ۲۶۱۴ بیننده|
- ۲۹۸۷ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.