پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)

به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمّد مصطفی(ص) به معرفی کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم (ص)» حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)» مجموعه ای مدون از سه مصاحبه روزنامه نور خوزستان با حضرت آیت الله شفیعی می باشد که در سال های 1385 و 1386 هجری شمسی صورت گرفته است.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

حضرت آیت الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، شامگاه سه شنبه 26 آبان ماه در مراسم سوگواری امام حسین(علیه السلام) که در مسجد آیت الله شفیعی اهواز برگزار شد، با بیان این که نیازی به نقل فرمایش و موعظه ائمه اطهار(علیهم السلام) و معصومین به نقل از دیگر امام نیست، ابراز داشت: هر امام می تواند راوی حدیث باشد؛ چرا که علم هر امام مستقل و لدنی است.

وی با اشاره به این که علم هر امام و معصوم از سوی خداوند به صورت مستقیم بر قلب او افاضه شده و فرمایش خود را مستقیما از خداوند متعال می گیرد، ادامه داد: با این وجود برخی از روایات از امامی به نقل از امام دیگر و یا این سلسله و در انتها به نقل از پیامبراکرم(ص) نقل می شود.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان با تبیین دلایل نقل احادیث از یک امام به معصوم یا امام دیگر افزود: تقیه دلیل نخست این عمل است؛ چراکه اگر امامی حدیثی را مستقیما از خود نقل کند، مخاطب گمان می کند که این امام به دنبال ادعای امامت است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که گاهی امامی که می خواهد روایتی را نقل کند متوجه می شود که در مخاطبان و شنوندگان کسانی هستند که به امام قبلی بیشتر معتقد هستند، گفت: بنابراین این سبب ذکر یک روایت از امامی به نقل از امام دیگر است.

حضرت آیت الله شفیعی با بیان این که از نظر اعتقادی تفاوتی در نقل روایت ها از شخص خاص وجود ندارد بلکه مسأله مهم نقل از معصوم است، خاطرنشان کرد: در حدیثی از یکی از ائمه ذکر شده که اگر حدیثی از یکی از ائمه یا امام شنیدید و ندانستید که از کدامیک از ما نقل شده به هر کدام از ما نسبت بدهید، درست است؛ چراکه کلام و منبع واحد است.

وی با اشاره به حدیثی از امام باقر(علیه السلام) به نقل از امام سجاد(علیه السلام) مبنی براین که «أرْبَعٌ مَنْ کُنَّ فیهِ کَمُلَ إسْلامُهُ، وَ مَحَصَتْ ذُنُوبُهُ، وَ لَقِیَ رَبَّهُ وَ هُوَ عَنْهُ راض: وِقاءٌ لِلّهِ بِما یَجْعَلُ عَلى نَفْسِهِ لِلنّاس، وَ صِدْقُ لِسانِه مَعَ النّاسِ، وَ الاْسْتحْیاء مِنْ کُلِّ قَبِیح عِنْدَ اللّهِ وَ عِنْدَ النّاسِ، وَ حُسْنُ خُلْقِهِ مَعَ أهْلِهِ» بیان داشت: در این حدیث آمده که هرکس داراى چهار خصلت باشد، ایمانش کامل، گناهانش بخشوده خواهند شد و در حالتى خداوند را ملاقات مى کند که از او راضی و خوشنود است.

این مقام مسؤول با بیان این که خصلت خودنگهدارى و تقواى الهى به گونه ای که انسان بتواند بدون توقّع و چشم داشتى، نسبت به مردم خدمت کند، نخستین آن است، اظهار داشت: به عنوان نمونه برعهده انسان مسئولیت امر به معروف وجود دارد؛ یکی از جهاتی که منکرات در میان انسان ها رواج پیدا کرده، عدم تذکر دادن است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که علامه طباطبایی می فرمایند که روز قیامت انسان متوجه می شود که بسیاری از عبادت هایی که انجام داده گناه است، گفت: انسان با مشاهده کمک دیگران و عدم توجه و مشغول شدن به عبادت، این کار گناه به شمار می آید.

حضرت آیت الله شفیعی تأکید کرد: آدم باید همراه با تقدس و تدین، با بصیرت باشد و اهم فی الاهم را در کارهای خود رعایت کند.

وی با اشاره به این که راستگویی و صداقت نسبت به مردم در همه موارد زندگی از دیگر خلصت هایی سبب رسیدن انسان به کمال، بخشودگی گناه و ملاقات خداوند با خوشنودی براساس حدیث امام سجاد(علیه السلام) است، بیان داشت: حیا و پاکدامنی نسبت به همه زشتی های شرعی و عرفی سومین خلصت است.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان خوش اخلاقی و خوش برخوردی با اهل و خانواده را آخرین خصلت ها برشمرد و ادامه داد: ملاک در میزان خوش اخلاقی انسان احکام شرع باشد و انسان نباید در منزل بد رفتار و بد زبان باشد؛ رابطه امام حسین(علیه السلام) با زن و فرزند خود بسیار با محبت و عاطفه بود و به زیبایی با اهل بیت برخورد می کرد.

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
پیام تسلیت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار
پیام تسلیت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار

پیام تسلیت حضرت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار، محبوب و مردمی حضرت حجت الاسلام والمسلمین رئیسی و جمعی از خدمتگزاران صدیق انقلاب اسلامی

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
  • ۱۸بهمن۰۰ - ۱۲:۰۴ - فاطمه
    🤔
مسجد حضرت آیت الله شفیعی