پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)

به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمّد مصطفی(ص) به معرفی کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم (ص)» حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)» مجموعه ای مدون از سه مصاحبه روزنامه نور خوزستان با حضرت آیت الله شفیعی می باشد که در سال های 1385 و 1386 هجری شمسی صورت گرفته است.

آخرین مطالب
  • ۱
  • ۰

در محضر استاد

«اللهم انی اسئلک بحقّ فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السّر المستودع فیها ان تصلّی علی محمد و آل محمد و علیها و ان تقضی حوائجنا للدینا و الاخره ».

این دعا و این قسم که در این جمله ذکر کردیم و در قنوت نماز هم خواندیم ، سندی معتبر دارد . سندش را مرحوم آیت الله العظمی مرعشی نجفی ذکر کرده و در بعضی نوشته هایش تالیف کرده است . سندی معتبر و در عین حال محترم دارد .

حداقل دو مسئله در این دعا هست : یکی اینکه آخرش چیست ؟ « اللهم انی اسئلک بحقّ فاطمه و ابیها و بعلها و نبیها و السّر المستودع فیها ان تصلّی علی محمد و آل محمد و علیها » از این جا به بعد باید چه بخوانیم ؟ « و ان تعفَر لنا ذنوبنا و ان تقضی حوائجنا للدنیا و الاخره و ان تفعل بنا ما انت اهله و لا تفعل بنا ما نحن اهله » ؟ چه بخوانیم ؟


این قسمت آخر دعا باز نگه داشته شده است . چیز خاصی ندارد . یعنی هر چه را می توانی و می خواهی بخوانی مجاز هستی : دعا برای قضای حوائج ، دعا برای غفران ذنوب و دعا برای هر چه که به نظرت می آید . و این خود مایه امیدواری است که اگر یک چیز خاصی را معین می کرد دعا در همان متمرکز می بود . ولی علی الظاهر چیز خاصی ندارد . لذا هر چه را انسان می تواند در جمله آخر بخواند . نهایتاً باید ملاحظه صدر دعا را هم داشته باشید . همیشه بزرگان فرموده اند صدر و ذیل دعا باید متناسب باشد . در صدر دعا آمده است : «والسرّ المستودع فیها » .خدایا ، من تو را سوگند می دهم ، من از تو مسئلت می کنم به حق فاطمه و به حق پدر او و به حق شوهر او و به حق فرزندانش و به حق آن سرّی که در فاطمه به ودیعه گذاشته شده است.آن«سرّ» چیست ؟ آیا آن سرّ ، وجود امام زمان (علیه السلام) است که بعضی احتمال داده اند (که امام زمان از نسل فاطمه است .) یا مسئله دیگری است ؟


چند سال پیش در همین ایام فاطمیه ، در روضه ای بودیم . یک روحانی که منبر رفته بود ، همین جمله را مطرح می کرد و به سختی تلاش می کرد که کشف کند «سرّ المستودع فیها » چیست ؟ . حرفها را بالا و پایین می کرد ، به آب و آتش می زد ، احتمالاتی می داد . به او گفتم : اگر این حرف های شما درست بود که دیگر آن "سرّ" سرّ نبود . وقتی می گوید :«والسّرّ المستودع فیها » یعنی هیچکس نمی تواند آن را بفهمد . اصلاً خاصیت «سرّ» این است که کسی نفهمد چیست . به مسئله استتاری و مخفی «سرّ» می گویند .اگر این حرفها که شما می فرمایی درست بود که دیگر « سرّ المستودع فیها » نبود . تا دعا ، دعاست این سرّ ، سرّ مستودع فیها است و مهم است . یکی از احتمالاتش وجود امام زمان است که خود احتمال بسیار بزرگی است . حالا می خواهم این را عرض کنم که : دعایی که آخرش به درگاه خدا عرضه می کنی باید چیزی باشد که با این «سرّ مستودع » متناسب باشد . دعای سطح بالایی داشته باشی . دعای بی ارزش نکنی ؛ اگر چه افراد مختلف اند و مردم طبقاتی هستند و برای هر کسی مسئله ای مهم است . مثلاً برای دانشجو هزینه دانشجویی و موفقیت در امتحانات مهم است . برای یک جوان مجرد ، پیدا کردن همسر مهم است . برای یک بازاری ممکن است سرمایه ای مهم باشد .ولی در عین حال باز بالاتر از اینها مسائلی هست : عاقبت به خیری ، رضای پروردگار متعال ، غفران ذنوب و آمرزش گناهان ، نورانیت قلب ، افزایش معنویت از آن ها مهمترند . همه اینها متناسب اند . باید از اینها بهره برد . باید چیز سطح بالا خواست . خدا که اجابت کننده دعاست ، از او حاجت سطح پایین نخواهید . از خدای بزرگ چیز بزرگ باید خواست .



25فروردین 1392

شام شهادت حضرت زهرا (علیهاسلام)



  • ۹۲/۰۲/۲۱
  • ۴۰۷۴ بیننده|
  • ۴۴۹۳ نمایش|
  • |

دیدگاه (۱)

  • محمدجواد محمدی مجد
  • خداوند این عالم ربانی را برای ما حفظ بفرماید..
    و شما را موفق بدارد..
    آمین. 
    پاسخ:
    خداوند شما را هم برای اسلام و مسلمین حفظ کند آقای مجد.

    ارسال دیدگاه

    بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

    لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

    پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

    در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

    از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

    لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

    کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
    اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی
    یادداشت سردبیر
    جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی
    جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی

    جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی با صداوسیمای مرکز خوزستان

    سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

    دریافت

    مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

    آخرين ديدگاه‌ها
    پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
    • ۱۸بهمن۰۰ - ۱۲:۰۴ - فاطمه
      🤔
    مسجد حضرت آیت الله شفیعی