در غائله کوی دانشگاه و آشوبهای بعد از آن، افرادی مانند فاطمه کروبی، معین (وزیر آموزش عالی دولت اصلاحات)، موسوی لاری وزیر وقت کشور، انصاری (که در سال 88 از فعالان ستاد موسوی و فتنه بود) و فائزه هاشمی در جمع دانشجویان معترض حاضر شدند. ناگفته نماند که بهانه این امر، تلاش برای آرام کردن اوضاع بود اما بعدها مشخص شد که این اقدامات تنها در جهت تحریک دانشجویان بوده است. تمامی این عناصر بعدها به فعالان فتنه 88 تبدیل شدند.
با نگاهی به فهرست این اشخاص که البته بسیار بیشتر از موارد یاد شده هستند در مییابیم که فتنهگران سال88، مدتها قبل یعنی در سال1378، خود را رسوا کرده بودند.
از 18تیر 78 تا 18تیر 88
نکته جالب اینجاست که ادعای مضحک بروز تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال88 دستاویز اغتشاش در 18تیر این سال شد. اینکه فتنهگران چرا این روز را برای آشوب انتخاب کردند، کاملاً واضح و مشخص است اما هرگز به این سوال مردم از سوی آنان پاسخ داده نشد که چرا برای تسویه حساب با مردم، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی، دستاویزی همچون تقلب در انتخابات را مطرح کردند در حالی که خود آنها در نهایت مجبور شدند بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم، مشروعیت انتخابات و سلامت برگزاری آن را تأیید نموده و عموماً در انتخابات سال92 وارد میدان حمایت از کاندیدایی خاص شوند.
دفتری که به پایان نرسید و حکایتی که همچنان باقیست
حکایت حضور انقلابی مردم مسلمان ایران در عرصه دفاع از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، برگرفته از دفتری است که همچنان در پیش چشم جهان، گشوده است.
یقیناً امروز هم حکایت همچنان باقیست و مردمی که خالق حماسخ سیاسی سال1392 بوده و حضوری پرشور در راهپیمایی 22بهمن سال1391 داشتند، همچنان برای دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی در تمامی صحنهها حضور دارند.
- ۹۴/۰۴/۱۸
- ۲۲۶۷ بیننده|
- ۲۴۰۴ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.