پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پنجشنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۴

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
رمضان، ماه بندگی
رمضان، ماه بندگی

در ایام ماه مبارک رمضان به معرفی کتاب «رمضان، ماه بندگی»، تالیف حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

این کتاب، مجموعه گفتارهایی است که در سحرگاهان ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۱ شمسی، از صدای جمهوری اسلامی ایران (مرکز خوزستان) پخش شد.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری شامگاه گذشته در مسجد آیت الله شفیعی در ادامه تفسیر سوره توحید با بیان اینکه «صمد» در زبان عربی به معنی پشتوانه پرپشت که انسان به آن تکیه و اعتماد می کند، افزود: «الله الصمد» یعنی خدایی که پشتوانه پرپشت و محکم همه موجودات عالم است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان سایر آیات سوره توحید خاطرنشان کرد: تولد با ذات قدیم سازگاری ندارد و از آنجایی که خداوند ماده نیست نه متولد شده و نه کسی را تولید می کند و این ویژگی ها تنها مختص موجودات مادی است.

حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به اینکه «لم یکن له کفوا احد» به معنی هیچ کفو، مانند و مثلی برای خداوند وجود ندارد، تصریح کرد: برخی با تفاسیر عامیانه «کفو» در این آیه را به معنای همسر نداشتن خداوند تفسیر کردند که چنین تفسیری نادرست و بنا به گفته علامه طباطبایی سست و بی پایه است.

این عالم دینی اظهار داشت: در تفسیر این آیه می توان «کفو» را به معنی هم­ مثل و همتا و نیز به تفسیری که فلاسفه در نظر گرفتند، تفسیر کرد؛ چرا که خاصیت زاییدن و زاییده شدن فرضیه است و فلاسفه آیه «لم یلد و لم یولد» آن را به معنی عدم تجزیه، تغییر و جزء­­جزء شدن خداوند تفسیر می کنند و بیان عدم چنین ویژگی هایی برای خداوند به دلیل آن است که درک مردم عصر رسول خدا(ص) تنها محدود به محسوسات عادی که یکی از آنها زاییدن و زاییده شدن بود.

وی خاطرنشان کرد: خداوند عدم تجزیه شدن در ذات خود را با عبارت «لم یلد و لم یولد» بیان می کند تا بفهمند خداوند اهل تجزیه، تغییر و تفکیک نیست و «لم یلد» در تفسیر فلسفی به معنای لم یتجزأ است و نسب خداوند متفاوت با نسب بندگان و موجودات است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: در نماز پس از سوره حمد می توان بسیاری از سوره ها را تا نصف خواند و سپس به جای آنها سوره های دیگری را خواند جز سوره های توحید و کافرون که در صورت قرائت باید تا انتها ادامه دهیم؛ چرا که سوره توحید در برگیرنده وحدانیت خداوند است.

دیدگاه (۱)

عالییییییییییییییییییییییییی

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
در محضر قرآن
در محضر قرآن

ویژه برنامه در محضر قرآن

با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا شفیعی

روزهای ماه مبارک رمضان 1446، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر

اهواز، میدان شهدا ، مسجد آیت الله شفیعی

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: علیکم السلام ارادت شماره ...
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
مسجد حضرت آیت الله شفیعی