حضرت آیت الله شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر امروز در سلسله جلسات اخلاقی که در مسجد آیت الله شفیعی برگزار میشود، گفت: شارع مقدس اسلام در زمان پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) به مسائل اخلاقی بسیار اهمیت داده است.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به این که این مسأله بیانگر پایین بودن سطح اخلاق در آن دوران است، اظهار کرد: از دیگر نتایج این فرض تحمل سختی ها و مشکلات بسیار پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار(ص) است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: تأکید بر اخلاق دلیل بر این موضوع دارد که این مسأله بسیار مورد نیاز بوده است؛ اخلاقیات تعریف شده از سوی پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) متفاوت با اخلاق دوران کنونی نیست.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) درباره راه های دوری از ناملایمتی ها اظهار داشت: در حقیقت هر ناملایمتی که به انسان برسد ناشی از نحوه برخورد او با این مسائل است.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به این که از امام علی(ع) درباره انگیزه این برخوردها پرسیده شد، افزود: عجول بودن، شتاب در کارها و زودتر از موقع اقدام کردن از عللی است که سبب برخورد انسان با ناملایمتی ها می شود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جمله «العجله من الشیطان» گفت: انسان باید کارهای خود را با تأمل و تفکر انجام دهد.
حضرت آیت الله شفیعی با بیان این که لج بازی دومین عامل در برخورد انسان با ناملایمتی ها است، تصریح کرد: انسان بسیاری از زمان ها حق و باطل را تشخیص می دهد اما به سبب لج بازی نمی گذارد به آن عمل کند.
وی ادامه داد: شیطان با لجبازی از درگاه خداوند رانده شد؛ لج بازی هنر نیست.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به علت دیگر برخورد انسان با ناملایمی ها افزود: خودخواهی از دیگر علل این مسأله است؛ انسان نباید مغرور به نفسش شود که هیچ کس را به حساب نیاورد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: خودخواهی عبادت انسان را نابود می کند.
حضرت آیت الله شفیعی اظهار داشت: در دعایی از امام سجاد(ع) مبنی بر این که پرردگارا عبادات من را نگذار با خودخواهی فاسد شوند.
وی با اشاره به این که تنبلی آخرین علت برخورد انسان با ناملایمتی ها است، تصریح کرد: تنبلی بلایی است که بلاهای دیگری بر سر انسان وارد می کند.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) درباره کمیت نیت انسان ادامه داد: اگر نیت انسان قوی باشد بدن احساس ضعف و تنبلی نمی کند.
- ۹۴/۰۴/۲۳
- ۲۳۴۴ بیننده|
- ۲۵۰۱ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.