حضرت آیت الله سیدعلی شفیعی روز سه شنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر شهرداری اهواز و اساتید همکار، اظهار کردند: متاسفانه برخی از موضوعات در جامعه حالت دکوری و نمایشی یافته به طور مثال موضع همایش های علمی پس از برگزاری به کلی رها می شوند.
ایشان با تاکید بر توجه بیشتر به تولید علم، اظهار کردند: معنی کلمه علم رسیدن به واقعیت ماهوی اشیا است که این کار به سادگی میسر نمی شود و نیاز به پژوهش دارد.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به تفاوت های پژوهش در حوزه و دانشگاه، اضافه کردند: تعمق در پژوهش های حوزوی و انضباط در پژوهش های دانشگاهی بیشتر است و این دو مکمل یکدیگر هستند.
شهردار اهواز نیز در این آیین گفت: تدوین برنامه پنج ساله دوم توسعه اهواز به دانشگاه شهید چمران اهواز واگذار شده است.
سیدخلف موسوی با بیان اینکه در سند توسعه تمامی فرآیندهای اجتماعی، اقتصادی و شهری مورد توجه قرار می گیرد، اظهار کرد: کلان شهر اهواز نیازمند برنامه و به روزرسانی است و این حرکت که از وجود تمام اهل علم برای حل مشکلات اهواز استفاده شود بی سابقه بوده است.
وی با اشاره به اهمیت پژوهش برای دستیابی به اهداف، اظهار کرد: بر اساس تکلیف قانونی، شهرداری یک درصد از بودجه خود را به پژوهش اختصاص می دهد.
موسوی اضافه کرد: ایده های شهروندان و نخبگان باید در قالب طرح پژوهشی بررسی شود.
معاون توسعه و برنامه ریزی شهرداری اهواز نیز گفت: شهرداری اهواز با دانشگاه ها 20 میلیارد ریال قرارداد پژوهشی در حال اجرا دارد.
ابراهیم نوشادی افزود: پارسال مقالات پژوهشی زیادی دریافت شد که 78 اثر از میان آنها پذیرفته و داوری شد و از این تعداد 27 عنوان برگزیده شد.
در این آیین از برگزیدگان پژوهش در سال 93 تقدیر شد. 27 نفر از کارکنان شهرداری، دکتر امان پور عضو هیات علمی دانشگاه چمران و دکتر جعفر زاده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به عنوان پژوهشگران برتر معرفی شدند.
- ۹۴/۰۵/۱۶
- ۲۶۰۶ بیننده|
- ۲۷۵۴ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.