حضرت آیت الله سیدعلی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، شامگاه یک شنبه 24 آبان ماه در مراسم سوگواری امام حسین(علیه السلام) که در مسجد آیت الله شفیعی اهواز برگزار شد، با اشاره به این که در آستانه شهادت حضرت رقیه(علیها السلام) هستیم گفت: مظلومیت اهل بیت(علیهم السلام) از آغاز بوده و تا الان نیز باقی است.
وی با بیان این که وجود حضرت رقیه(علیها السلام) از دست و قلم دشمنان مصون نمانده است، خاطرنشان کرد: در سال های اخیر شبهاتی مطرح شده مبنی براین که دلیلی بر وجود دختری به نام رقیه در شام وجود ندارد و آن را زبان به زبان نقل می کنند.
استاد عالی حوزه علمیه خوزستان با بیان این که چندسال پیش در هنگام آگاهی برای نخستین بار از این شبهه شخصی از بنده پرسید که مادر حضرت رقیه(علیها السلام) چه کسی است، ادامه داد: گفتم که جواب سوال را می بینم و دیدم بله ابهاماتی وجود دارد البته شیخ عباس قمی اصل مطلب را بیان کرده است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: در یک یا دو سال اخیر پس از اقامه نماز ظهر شخصی از بنده سوالی پرسید که آیا کسی از مورخین نوشته که امام حسین(علیه السلام) دختری به نام رقیه داشته اند؛ به او گفتم بله و در کتاب کامل بهایی نوشته شده و در منتهی الآمال آمده است.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به سخنی از آیت الله گلپایگانی مبنی براین که مسائلی که بدیهی هستند نباید دنبال آن رفت که مبدأ آن چه چیزی و کجا است؛ این مسأله و وجود یا نبود دختری به نام حضرت رقیه(علیها السلام) نیز این گونه است.
وی با تأکید براین که دشمنان با این شبهه مسموم، افکار و اعتقادات مذهبی شیعه را زیر سوال می برند، گفت: برخی ها دراین رابطه مطالبی نوشته، برخی ها به دختر سه ساله، چهارساله و در کل هر شخصی بخشی را جریان را نوشته است و با جمع بندی اطمینان به وجود چنین دختری حاصل می شود.
این مقام مسئول با اشاره به این که حضرت رقیه(علیها السلام) در کربلا بوده و در خرابه شام از دنیا رفته، مادر ایشان زنی به نام ام اسحاق که زن امام حسن مجتبی(علیه السلام) بود و امام پیش از شهادت وصیت کرده بود که پس از شهادت با امام حسین(علیه السلام) ازدواج کند، ابراز داشت: امام حسین(علیه السلام) از طریق ازدواج با ام اسحاق صاحب فرزندی به نام رقیه شد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به منابع و مدارک وجود دختری به نام رقیه فرزند امام حسین(علیه السلام)، ادامه داد: کتاب کامل بهائی متوفای 700، محدث قمی در دو کتاب منتهی الامال و نفس المهموم، الحاویه فی مثالب معاویه نوشته قاسم بن محمد بن احمد، التتمه فی تواریخ الائمه ص 76، کشف الغمه فی معرفة الائمه(علیهم السلام)، لهوف، نورالابصار، لباب الأنساب، بحارالانوار فی معرفة الاخبار الائمه الاطهار، روضة الشهداء، المنتخب شیخ طریحی، انوار المجالس، معالی السبطین، مشعشعة الحسینیه، اعیان الشیعه، منتخب التواریخ، ریاحین الشریعه، موسوعة الامام الحسین(ؤ) از جمله این اسناد و منابع هستند.
- ۹۴/۰۸/۲۵
- ۲۵۴۰ بیننده|
- ۲۷۱۷ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.