پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)

به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمّد مصطفی(ص) به معرفی کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم (ص)» حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)» مجموعه ای مدون از سه مصاحبه روزنامه نور خوزستان با حضرت آیت الله شفیعی می باشد که در سال های 1385 و 1386 هجری شمسی صورت گرفته است.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

حضرت آیت الله سیدعلی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، شامگاه دوشنبه نهم آذرماه در مراسم سوگواری امام حسین(علیه السلام) که در مسجد آیت الله شفیعی اهواز برگزار شد، با اشاره به این که در تقویم تاریخ نهم آذرماه به عنوان روز بزرگداشت شیخ مفید تعیین شده است، ابراز داشت: نام شیخ مفید محمد بن محمد بن نعمان نکبری بغدادی است.

وی با بیان این که اگر براساس مرزهای جغرافیای کنونی و باتوجه به الان باید گفت که شیخ مفید اهل عراق و بغدادی بوده است، خاطرنشان کرد: ایشان شیعه منطقی، مستدل، آگاه و مطلع به دین و مذهب بوده است.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان با اشاره به این که شیخ مفید با همه علمای مذاهب آن زمان بحث و گفت و گو داشته و بر تمامی آنها غلبه کرده است، ادامه داد: ایشان تألیفات بسیار نفیسی داشته اند و از سال 413 که از دنیا رفته تا امروز کتاب هایش رایج و مطالب کتب برخوردار از تازگی هستند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید براین که کتاب های شیخ مفید برای امروزه و به ویژه با سردرآوردن فرقه ضاله وهابیت و گروه های الحادی که مذهب شیعه را مورد انتقاد خود قرار می هند، بسیار مفید است، افزود: اشخاصی همچون شیخ مفید و طوسی به شبهات وهابیت و گروه های الحادی در آن زمان ها پاسخ داده اند و اکنون این فرق مطالب تازه ای ندارند.

حضرت آیت الله شفیعی با بیان این که شیخ مفید در بغداد کرسی تدریس داشته و علمای شیعه و سنی در منابر او حضور پیدا می کردند، گفت: نامیدن او به شیخ مفید علت های گوناگونی دارد که نخستین آن می گویند که کلمه مفید را امام زمان(عج) به او عطا کرده است؛ حضرت هفت نامه به شیخ مفید عطا کرده اند که با کمال تجلیل و احترام و با دعا برای او همراه بوده است.

وی با اشاره به علت دیگر نامیدن شیخ مفید به این نام خاطرنشان کرد: می گویند شیخ مفید وقتی وارد بغداد می شود، در منبر اعلم علمای اهل سنت حاضر شده، آن عالم مطلبی را می گوید و شیخ آن را رد می کنند، عالم سنی درباره شیخ تحقیق می کنند و به بالا بودن سطح علمی این جوان پی می برد و به او می گوید که تو به حق آدم مفیدی هستید.

این مقام مسئول با بیان این که از جریاناتی که در وصف حالات شیخ مفید نوشته اند، شخصی از او سوالی پرسید و ایشان هم جوابی دادند، ادامه داد: یک شخصی با عجله پیش شیخ مفید آمد و به او گفت که جواب این مسأله فلان مطلب است، شیخ متوجه شد و با عجله به دنبال آن پرسش کننده فرستاد و پاسخ صحیح را به او گفت که در آخر متوجه شد که این مطلب از طرف امام زمان(عج) آمده است.

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
پیام تسلیت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار
پیام تسلیت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار

پیام تسلیت حضرت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار، محبوب و مردمی حضرت حجت الاسلام والمسلمین رئیسی و جمعی از خدمتگزاران صدیق انقلاب اسلامی

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
  • ۱۸بهمن۰۰ - ۱۲:۰۴ - فاطمه
    🤔
مسجد حضرت آیت الله شفیعی