حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر امروز در سلسله جلسات اخلاقی که در مسجد آیت الله شفیعی برگزار میشود، با اشاره به دیگر وصیت های امام علی(ع) در دوره احتضار که در نهج البلاغه و دیگر کتاب ها نوشته شده است، ابراز داشت: این وصیت ها از زمان ضربت خوردن امام علی(ع) تا شهادت حضرت از زبان ایشان بیان شده اند.
وی با بیان این که مخاطب نخست این وصیت ها امامان حسن و حسین(ع) سپس خانواده و هر فرد دیگری که این پیام به او برسد، عنوان کرد: رعایت تقوا و خویشتن داری در برابر گناه نخستین وصیت امام علی(ع) است.
استاد حوزه علمیه خوزستان با تأکید بر این که انسان باید از هرگونه انحراف سیاسی، اجتماعی، عبادی و اخلاقی دوری و مراقبت کنیم، اظهار داشت: هر انحرافی که انسان به آن دچار می شود در حقیقت دوری از مسیر تقوا است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری رعایت نظم در زندگی و کارها را از دیگر وصیت های امام علی(ع) در لحظه احتضار خواند و ادامه داد: رسیدن به همه کارها و انجام دادن به وقت به معنی نظم است؛ در هر شرایط، زمان و مکان نظم را اجرا کنیم.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به این که با رعایت نظم شخصیت انسان افزایش پیدا می کند، تصریح کرد: ذکر موضوع نظم در کنار تقوا بیانگر اهمیت توجه به این مسأله است.
وی با اشاره به این که امام علی(ع) اصلاح بین خود و مردم را به امامان حسن و حسین(ع) و خانواده و اطرافیان سفارش کرد و گفت: دو نفر باید با صلح و صفا با یکدیگر زندگی کنند؛ انسان از اکنون خود را برای بهشت باید آماده کند.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) به نقل از پیامبراکرم(ص) ابراز داشت: در این حدیث امیرالمؤمنین(ع)خطاب به امام حسن و امام حسین(ع) فرموده من با گوش خود از جدتان، پیامبراکرم(ص) شنیدم که می گفت اصلاح بین مردم بهتر و افضل تر از همه نماز ها و روزه ها است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر عدم ترک مسأله امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: در صورت ترک جامعه به فساد کشیده می شود و هر انسان دعا کند دیگر مستجاب نمی شود.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به این که امام علی(ع) در لحظه پایانی زندگی به قرآن، حج، روزه، همسایه و یتیم ها تأکیدات بسیاری داشتند، ادامه داد: قسم دیگری از وصیتهای امام علی(ع) این بود که میگفت تا من را از دست نداده اید سوال کنید؛ امیرالمؤمنین(ع) در لحظات احتضار وصیت های مربوط به خود نیز داشتند.
وی با اشاره به این که امام علی(ع) وصیت کرد که ایشان را در کنار حضرت نوح(ع) دفن کنند، گفت: پیش از شهادت حضرت سفارش کرد که عقب تابوت را بگیرید که جلوی آن را فرشتگان بلند می کنند؛ قبر امام علی(ع) تا دوران هارون الرشید مخفی ماند.
استاد حوزه علمیه خوزستان تصریح کرد: امام علی(ع) را مظلوم می دانیم به سبب این که قدرت داشت اما برای حفظ اسلام و عدم برپا شدن فتنه، از آن استفاده نکرد.
- ۹۴/۰۴/۱۶
- ۲۲۷۵ بیننده|
- ۲۴۳۲ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.