حضرت آیت الله سید علی شفیعی با تقدیر از برگزاری برنامههای حوزه کتاب، اظهار داشت: کلمه کتاب، کتابت، مکاتبه و مشتقات کتاب به اصل نوشتن ثابت بر میگردد.
وی افزود: خاصیت نوشتن تثبیت آن و حفظ محتوا و رسیدن به نسلهای آتی است. در قرآن کریم میخوانیم که ای مسلمانان روزه به شما نوشته شده همانطور که بر پیشینیان نوشته شده است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: مقصود از نوشتن در این آیه همان تثبیت موضوع است. اهمیت کتاب به همین ثبات آن است.
وی گفت: کتابت اگر از جانب خدا باشد، خدایی است و خدا عامل ثبات آن است اما اگر کسی از خود بنویسد و به خدا نسبت بدهد، ثباتی ندارد.
حضرت آیت الله شفیعی با بیان خاطره سفر به قاهره قبل از انقلاب اسلامی گفت: در این سفر نمایشگاه جهانی را دیدیم و فقط بازدید از طبقه اول 4 ساعت زمان برد و یک قسمت نوشتههایی بود که به زبان عربی و انگلیسی بود.
وی اظهار داشت: این نوشتهها ترجمه برخی از نوشتههای زمان فراعنه بود، یک نامهای در این بین بود که یک خانمی به دادستان وقت نوشته بود درباره مشکلاتش با هووی خود.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در این نوشته وجود قوه قضائیه و دادستان و مشکلات بین دو هوو نمایان بود و اگر این نوشتهها نبود ما نمیتوانستیم به برخی از علوم امروز پی ببریم.
وی اظهار داشت: مسئله فرهنگ، علم و معرفت از کتاب به دست میآید و نویسندگان کتاب نباید از دیر و زود آمدن کتاب خود به صحنه مأیوس شوند چرا که با آمدن به باز جایگاه خود را پیدا میکند.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به یک نویسنده عرب که از کتابهایش استقبال نمیشد، گفت: این نویسنده کتابهای بزرگی داشت و برای استقبال مردم، کتابهایش را به نام دیگر نویسندگان منتشر میکرد. این روحیه بسیار بزرگی بود که کتابهایش را به نام دیگران میدید ولی از انتشار آنها جلوگیری نمیکرد تا جامعه به فرهنگ کتابخوانی روی بیاورد.
- ۹۴/۱۲/۱۶
- ۲۱۰۵ بیننده|
- ۲۲۴۲ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.