پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)

به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمّد مصطفی(ص) به معرفی کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم (ص)» حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)» مجموعه ای مدون از سه مصاحبه روزنامه نور خوزستان با حضرت آیت الله شفیعی می باشد که در سال های 1385 و 1386 هجری شمسی صورت گرفته است.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر امروز در سلسله جلسات درس اخلاق که در مسجد آیت الله شفیعی برگزار می شود، با اشاره به آیه قرآنی «النَّبِیُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِینَ مِنْ أَنفُسِهِمْ وَأَزْوَاجُهُ أُمَّهَاتُهُمْ وَأُوْلُو الْأَرْحَامِ بَعْضُهُمْ أَوْلَى بِبَعْضٍ فِی کِتَابِ اللَّهِ» ابراز داشت: امروز سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س) همسر پیامبراکرم(ص) است و از امروز تحولات در ماه رمضان آغاز می شود.

وی با اشاره به این که از دهم رمضان نامه نگاری مردم کوفه به امام حسین(ع) آغاز شد که این روز را به این عنوان نامگذاری کرده اند، عنوان کرد: در این ماه مناسبت های دیگری از جمله ولادت امام حسن مجتبی(ع)، ضربت خوردن امام علی(ع) و شهادت ایشان و شب های قدر وجود دارد.

استاد حوزه علمیه خوزستان با بیان این که حضرت خدیجه کبری(س) از بزرگ‌ترین شخصیت‌های قریش است، ابراز داشت: این بانو نوعی خاله زادگی با پیامبراکرم(ص) دارد؛ حضرت خدیجه کبری(س) زنی حکیم، خردمند و روشن بین و از همه مهم‌تر آینده نگری ایشان است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که نه تنها زن ها بلکه مردها هم برای ارائه راه حل برای رفع مشکلات شخصی خود به حضرت خدیجه‌کبری(س) مراجعه می کردند، ادامه داد: حضرت خدیجه کبری(س) به اندازه‌ای دانشمند و متفکر بود که در منزل ایشان گنبد سبزی نصب شده که در آن زمان و در مکه به معنای ارزشمند بودن شخصیت صاحب خانه بود.

حضرت آیت‌الله شفیعی گفت: حضرت خدیجه کبری(س) پیش از ازدواج با پیامبراکرم(ع) با دو نفر دیگر ازدواج کرده بود؛ ایشان اموال و دارایی خود را به مضاربه می‌داد که دیگران با آن تجارت و سود را با ایشان تقسیم می‌کردند.

وی با اشاره به این که حضرت خدیجه کبری(س) وقتی که از جایگاه پیامبراکرم(ص) در میان قبیله قریش اطلاع پیدا کرد، تصمیم گرفت ایشان را به سفر تجاری اعزام کند، بیان داشت: حضرت خدیجه کبری(س) در این سفر منافع بالایی را کسب کرد و غلام خود را که همراه فرستاده بود در برگشت با تعریف مسائل جالبی از رسول اکرم(ص) علاقه‌مند ایشان شد.

استاد حوزه علمیه خوزستان با تأکید بر این که در کتب تحریف شده مسیحیت رفتارها و صفاتی را مانند شهوت رانی به پیامبراکرم(ص) و فرستاده پروردگار انتصاب داده است، تصریح کرد: پیامبراکرم(ص) به سبب فلسفه اسلامی و مصلحت دینی به این تعداد ازدواج کرده است؛ این مسأله منافع بسیاری را نصیب اسلام کرد و خطرات بالایی را از این دین دور کرد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: ازدواج با عایشه یکی از این نوع ازدواج ها است؛ بزرگان قریش جمع شدند و به او گفتند که به تو پول و همسر می‌دهیم اما پیامبری خود را اعلام نکن.

حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به این که پیامبراکرم(ص) با حضرت خدیجه کبری(س)  15 سال اختلاف سنی داشت و می توانست با فرد دیگری ازدواج کند، افزود: این مسأله دلیل بر عدم شهوت‌ران بودن پیامبراکرم(ص) است.

وی با بیان این که حضرت خدیجه کبری(س) با بعثت پیامبراکرم(ص) دو کار مهم و اساسی انجام داد، ابراز داشت: صرف کردن همه اموال و دارایی در راه اسلام و هم دردی، دلداری دادن و همراهی کردن ایشان در برابر بی احترامی ها این دو کار مهم ایشان بود.

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی
جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی

جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی با صداوسیمای مرکز خوزستان

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
  • ۱۸بهمن۰۰ - ۱۲:۰۴ - فاطمه
    🤔
مسجد حضرت آیت الله شفیعی