پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

جمعه ۳۰ آذر ۱۴۰۳

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)

به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمّد مصطفی(ص) به معرفی کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم (ص)» حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)» مجموعه ای مدون از سه مصاحبه روزنامه نور خوزستان با حضرت آیت الله شفیعی می باشد که در سال های 1385 و 1386 هجری شمسی صورت گرفته است.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: جمهوری اسلامی آغاز یک حرکت است نه پایان یک حرکت؛ پرچم‌های برافراشته نهادهای انقلابی به معنای پویایی و زنده‌بودن انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحسن شفیعی در بازدید از تحریریه خبرگزاری ایسنای خوزستان به مناسبت گرامیداشت 16 مرداد سالروز تأسیس جهاددانشگاهی و 17 مردادماه روز خبرنگار، ضمن بیان نکات مهم درباره نهاد "جهاددانشگاهی" و "خبرگزاری ایسنا"، با دیگر نهادها و رسانه‌های موازی خود در سطح جامعه روحیه "جهادی" را وجه متمایز این نهادها عنوان و تأکید کرد که افق این نهادها افق انقلاب اسلامی و عمر آن‌ها به بلندای عمر انقلاب است.

2 دیدگاه درباره تأسیس جمهوری اسلامی در نگاه و حرکت مسئولان

وی در این دیدار با بیان این‌که به اعتقاد من در فضای کشور درباره تشکیل و تأسیس جمهوری اسلامی 2 دیدگاه وجود دارد، تصریح کرد: یک دیدگاه این است که تشکیل جمهوری اسلامی نقطه شروع یک حرکت طولانی است و دیگری این‌که جمهوری اسلامی نقطه پایان و انتهایی یک حرکت است که به تأسیس جمهوری اسلامی منتهی شده و این ایستگاه پایانی است؛ هر یک از این دیدگاه‌ها لوازم و تبعات خود را به همراه دارد.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه داد: خودتان را تصور کنید که قصد سفر دارید، زمانی که به مقصد می‌رسید خودرو خود را پارک می‌کنید، وسایل را پیاده می‌کنید و از حالت کار و فعالیت خارج می‌شوید اما اگر جایی برسید و قصدتان تنها یک توقف و استراحت باشد وسایل‌تان را پیاده نمی‌کنید و می‌دانید که باید پس از اندکی حرکت کنید و مسیر را ادامه دهید.

شفیعی عنوان کرد: در فضای کشور و حتی در نوع نگاه مسئولان و حرکت و برنامه‌ریزی آن‌ها این تفاوت نظر کاملاً محسوس است. ما در انقلاب اسلامی قول فصل را قول امام(ره) می‌دانیم زیرا امام معمار انقلاب اسلامی و بنیان‌گذار جمهوری اسلامی است و حرکتی که به جمهوری اسلامی منتهی می‌شد را امام(ره) مدیریت و رهبری کردند.

دیدگاه امام خمینی(ره) درباره تشکیل جمهوری اسلامی؛ آغاز یک حرکت

وی خاطرنشان کرد: اگر به مبانی امام(ره) رجوع کنیم مشاهده می‌کنیم که امام(ره) تأسیس جمهوری اسلامی را آغاز حرکت می‌دانست؛ امام خمینی(ره) در پیام 12 فروردین سال 58 می‌گویند که امروز نخستین روز حکومت الله است. نکته‌ای را درباره‌ی امام(ره) بیان می‌کنم که برای خودم بسیار جالب بوده است، این‌که در هر نقطه‌ای که ما گمان می‌کنیم کار تمام شد امام(ره) بلافاصله وارد می‌شود و می‌گوید تازه کار شروع شده است.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان افزود: به‌طور مثال پس از 22 بهمن 57 که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، فکر می‌کنیم که رژیم طاغوتی از بین رفت و کار تمام شد اما امام(ره) می‌گوید که حرکت تازه شروع شده است؛ پس از امضای قطعنامه 598 نیز تصور ما این بود که کار تمام شده اما امام(ره) بیان می‌کنند که فرزندان من کمربندهایتان را محکم ببندید که هیچ چیز تغییر پیدا نکرده است.

شفیعی با اشاره به این‌که اگر به سیر پیام‌های امام(ره) پس از قطعنامه 598 دقت کنید می‌بینید که خروش و توفندگی پیام‌های امام(ره) در حوزه‌ی صدور انقلاب بیشتر شده است، اظهار داشت: در پیام‌های امام(ره) مسأله صدور انقلاب جزو اصول ایشان بود و رسماً اعلام کردند که تجربیات انقلاب اسلامی را در اختیار هر ملتی که بخواهد انقلاب کند قرار می‌دهیم و از هر حرکت آزادی‌خواهی حمایت می‌کنیم. پس این نگاه که با تشکیل جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی به هدف نهایی و عالی خود رسیده و کار دیگر تمام شده، مورد تأیید امام(ره) نیست و از نظر ایشان تأسیس جمهوری اسلامی آغاز دور جدیدی است.

وی تصریح کرد: اگر جمهوری اسلامی آغاز یک حرکت است نه پایان یک حرکت، پس برای هر نهادی که در انقلاب ایجاد شده، هر روز مانند یک شروع است. با وقوع انقلاب اسلامی سازمان‌ها و ساختارهایی مانند سپاه، نهضت سواد‌آموزی، جهاددانشگاهی و ... شکل گرفتند؛ اگر به ابتدای انقلاب رجوع کنید می‌بینید که در کنار هر نهاد انقلابی که متولد شده، ساختار مشابهی از قبل وجود داشته است اما این نهاد انقلابی نیز پس از انقلاب شکل گرفته است و به‌طور مثال ارتش پیش از انقلاب وجود داشت اما سپاه به‌وجود آمد یا آموزش‌و‌پرورش در ساختار جامعه وجود داشته اما نهضت سواد‌آموزی شروع به فعالیت کرد.

شکل‌گیری نهادهای انقلابی برای پاسخ‌گویی به نیازهای انقلاب

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه داد: این مسأله بیانگر این است که انقلاب نیازهایی داشته است و ساختارهای موجود قادر به پاسخ‌گویی به این نیازها نبوده‌اند و انقلاب چون نمی‌توانسته که صبر کند، متناسب با شور و نشاط خود سازوکار جدیدی را تدارک دیده است که به حرکت ادامه دهد؛ مانند زمانی که می‌خواهیم به مقصدی برویم و نمی‌توانیم منتظر بمانیم و می‌گوییم اگر این ماشین نشد، یک ماشین دیگر و اگر ماشین راه نیافتد هم پیاده می‌شویم و پیاده به مسیر ادامه می‌دهیم.

عمر نهادهای انقلابی به بلندای عمر انقلاب امتداد دارد

شفیعی خاطرنشان کرد: نظر من درباره جهاددانشگاهی این است که اگر انقلاب اسلامی تمام نشده - که تمام نشده - و اگر جمهوری اسلامی آغاز یک راه است - که همین‌طور است - پس عمر نهادهای انقلابی به بلندای عمر انقلاب امتداد دارد؛ در‌حالی‌که طبق نظریه‌ای که می‌گوید تشکیل انقلاب اسلامی پایان حرکت است نهاد‌های انقلابی باید از بین بروند.

وی با بیان این‌که اگر کلمات و واژگان انقلابی، نهادهای انقلابی و روح حماسی را از انقلاب بگیریم دیگر چیزی از آن باقی نمی‌ماند، عنوان کرد:  تعبیر "جهاد" به‌تنهایی بار معنایی دارد به این معنا که بالای این نهاد یک تابلوی انقلابی با عنوان "جهاد" قرار گرفته است؛ این لغت بسیار مهم است و نباید از واژگان و ادبیات انقلابی کوتاه آمد. بحثی را مطرح می‌کنند که نباید قرآن ترجمه شود زیرا در ترجمه تمام معنا به زبان جدید منتقل نمی‌شود. فارغ از این‌که قرآن باید ترجمه شود چون یک کتاب عالَمی است اما اصل حرف بحث درستی است چون جامه‌ای که برای فرد دیگری دوخته شود اگر به شخص دیگری پوشانده شود اندازه‌اش نیست. ما نباید از کلمات عدول کنیم.

جهاددانشگاهی مصداق عینی فکر امام(ره) و "ما می‌توانیم"

شفیعی با تأکید بر این‌که بیش از هرکسی جهادگران جهاددانشگاهی نباید از روحیه و نقش جهادی کوتاه بیایند، گفت: البته این کار سختی است زیرا روحیه انسان به مرور زمان و کهولت سن عافیت‌طلب می‌شود؛ اگر جهاددانشگاهی از روحیه جهادی خود کوتاه بیاید به‌مرور از او می‌خواهند مسئولیت‌های مختلف را به سازمان‌های موازی واگذار کند اما اگر تمام مسئولیت‌ها به سازمان‌های دیگر که امکانات بیشتری نیز در اختیار دارند واگذار شود فلسفه وجودی جهاد چه خواهد شد؟ آن فلسفه روح جهادی و انقلابی است که در سازمان‌های دیگر وجود ندارد و این مسأله‌ی مهمی است که نباید از آن کوتاه آمد.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: مسئولان جهاددانشگاهی باید به هر مناسبت و بهانه‌ای آن دغدغه‌های امام(ره)، فلسفه اصلی جهاددانشگاهی، تجدید نشاط و روحیه، خودباوری، استقلال، اتکا به خود و "ما می‌توانیم" را به دانشجویان و نسل‌های جدید یاد‌آوری کنند. جهاددانشگاهی مصداق عینی فکر امام(ره) است که نشان داد "ما می‌توانیم". من جایی درباره جهاد این را گفتم که جهاددانشگاهی مجموعه‌ای است که نشان داد "نمی‌توانیم" درست نیست و "می‌توانیم" درست است.

شفیعی با اشاره به مأموریت‌های متفاوت جهاددانشگاهی، افزود: جهاددانشگاهی در هر برهه یک اولویت را در دستور کار خود داشته و طیفی از فعالیت‌ها را در کارنامه خود دارد که از تشکیل محفل شب شعر در دانشگاه، تربیت شاعر و داستان‌نویس و خبرنگار تا رفتن پای دکل و قطعه‌سازی و ایجاد پژوهشگاه را در بر می‌گیرد و خود این مطلب مؤید این ادعا درباره فلسفه و ماهیت وجودی جهاددانشگاهی است که حوزه کارکردی این نهاد با نیازهای انقلاب اسلامی تعریف می‌شود.

وی توضیح داد: در واقع هرجا انقلاب اسلامی در یک پیچ تاریخی قرار بگیرد و سازوکار رسمی نتواند کارآمد باشد، نهاد انقلابی می‌تواند به آن حوزه ورود کند؛ جهاددانشگاهی در هیچ یک از مأموریت‌هایی که انجام می‌دهد نباید متوقف شود و وقتی کاری به او محول شد و آن را انجام داد، تحویل دولت دهد و سراغ مشکل و معضل بعدی برود.

جهاد دانشگاهی نباید از نقش خود در حوزه‌ی فرهنگی کوتاه بیاید

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با بیان این‌که جهاد دانشگاهی نباید از نقش خود در حوزه‌ی فرهنگی کوتاه بیاید، گفت: در اساسنامه جهاددانشگاهی ذیل ماده‌ی دوم در بند سوم از اهداف جهاد "توسعه امور فرهنگی در جامعه از طریق همکاری با حوزه و دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به‌خصوص برای نسل جوان" برعهده این سازمان گذاشته شده است.

شفیعی ادامه داد: همچنین در ماده سوم اساسنامه وظایف کلی جهاد هشت مورد ذکر شده است که اولین مورد آن "تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی و برنامه‌ریزی فرهنگی و تربیتی و ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در قشر جوان به‌خصوص دانش‌آموزان دبیرستانی و دانشجویان به‌منظور مقابله با غرب‌زدگی و انحرافات فرهنگی در چهارجوب سیاست‌های فرهنگی کشور" است.

وی تصریح کرد: هم در اهداف و مأموریت‌ها و هم در وظایف، در اساسنامه برای جهاددانشگاهی کار فرهنگی تعریف شده است؛ دانشگاه عرصه‌ی مهمی است و جهاددانشگاهی سابقه‌ی طولانی‌مدت کار در حوزه‌ی فرهنگی دانشگاه داشته است. اگر جهاد‌دانشگاهی از حوزه‌ی فرهنگی کوتاه بیاید ممکن است بعدها بگویند کارهای جهاد‌دانشگاهی به فعالیت‌های شورای فرهنگی دانشگاه ارتباطی ندارد و شما باید در شورای پژوهشی شرکت کنید.

پرچم‌ نهادهای انقلابی نماد پویایی و زنده بودن انقلاب

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ضمن تقدیر از نقش جهاد‌دانشگاهی خوزستان در تحولات استان، اظهار داشت: کاش تاریخ شفاهی جهاد‌دانشگاهی خوزستان گردآوری و بیان می‌شد؛ در حوزه‌ی فرهنگی برخی از حرکت‌ها اولین‌بار در دانشگاه و استان توسط جهاد‌دانشگاهی آغاز شد و شکل گرفت.

شفیعی با بیان این‌که آرزو می‌کنم جهاددانشگاهی خوزستان روحیه، صبغه و رنگ جهادی خود را همچنان حفظ کند نه این‌که روحیه اداری پیدا کند، خاطرنشان کرد: روحیه‌ی جهادی در کار جهادی بسیار تأثیرگذار است؛ دعا می‌کنم که پرچم جهاددانشگاهی همیشه در خوزستان سربلند بماند. ‌پرچم‌های برافراشته نهادهای انقلابی نماد پویایی و زنده بودن انقلاب اسلامی هستند.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان همچنین با اشاره به 17 مرداد، روز خبرنگار به حوزه کارکردی خبرگزاری ایسنا پرداخت و تصریح کرد: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی در کشور هم رادیو وجود داشت، هم تلویزیون و خبرگزاری پارس؛ اما نیاز به تأسیس جهاددانشگاهی نقطه زیرساختی نگاه در تأسیس رسانه‌ای برای انقلاب اسلامی است زیرا اگر خبرگزاری پارس پاسخ‌گوی نیاز انقلاب بود دیگر نیازی به راه‌اندازی رسانه انقلاب اسلامی نبود.

ایسنا؛ رسانه‌ای هم‌تراز انقلاب اسلامی

شفیعی اظهار کرد: ایسنا رسانه انقلاب اسلامی است و می‌تواند دولت جمهوری اسلامی را نقد کند و بگوید در فلان کار نسبت تصمیم و برنامه شما با انقلاب اسلامی چیست. ایسنا مانند جهاددانشگاهی برای پاسخ‌گویی به یک نیاز متولد شد و آن نیاز تنها تأسیس یک رسانه نبود بلکه بنا بود رسانه‌ای هم‌تراز با انقلاب اسلامی تأسیس شود و آن خاکریزهای عادی و سنتی را پشت سر بگذارد و به خط مقابله با دشمنی بزند که از همه سو انقلاب اسلامی را می‌کوبد و این حرف بزرگی است.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با بیان این‌که در انقلاب تعطیلی مفهومی ندارد، گفت: از بزرگترین خسارات ما این روحیه تعطیلی است؛ اصلاً این مسأله با حرکت ملتی که راه طولانی در پیش دارد سازگار نیست. کسی که در تلاش است تلاش‌آفرین می‌شود و کسی که در رکود است نیز رکودآفرین می‌شود.

وی ادامه داد: نگاه ما به ایسنا به‌عنوان رسانه‌ای که هم‌تراز انقلاب اسلامی است، مسئولیت بسیار سنگینی را ایجاد می‌کند که باید برای آن کار و برنامه تعریف کرد. فکر می‌کنم ما نسبت به انقلاب اسلامی خیلی کم‌کاری کرده‌ایم و دقیقاً از همان‌جا هم ضربه می‌خوریم. بسیاری از مواقع در انقلاب اسلامی صحبت نکردیم و حجب‌و‌حیا کردیم که دشمن جلو آمد و آن‌قدر در حوزه رسانه‌ای مکتوب چیزی درباره انقلاب نگفتیم که حالا داریم بدهکار می‌شویم.

شفیعی یادآور شد: هفته‌ی پیش سالروز تأسیس اولین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود، حرکت مبارکی که اکنون به 900 نماز جمعه در سراسر کشور رسیده است اما هیچ کدام از رسانه‌ها در این باره حرف جدیدی مطرح نکردند و همه برخی جملات تکراری و کلیشه‌ای می‌گفتند درحالی‌که فکر می‌کنم باید یک همایش برای بازخوانی تاریخ نماز جمعه برگزار شود و این نکته بیان می‌شد که آیت‌الله طالقانی به امام(ره) پیشنهاد کردند امام جمعه اولین نماز جمعه پس از انقلاب باشند که امام(ره) نپذیرفتند و این مسئولیت را به ایشان محول کردند.

وی با اشاره به برگزاری آخرین نمازجمعه به امامت آیت‌الله طالقانی در 17 شهریورماه 58 به‌مناسبت شهادت شهدای 17 شهویور 57، گفت: در آن نمازجمعه 3.5 میلیون نفر شرکت کردند؛ این مطلب تاریخی و مهم است که به نسل جدید گفته نمی‌شود و وقتی منتخب خطبه‌های نماز جمعه نیز از طریق صداوسیما پخش می‌شود، تنها عده معدودی که در یک مسجد حضور دارند نشان داده می‌شوند و این تصور در ذهن مخاطب ایجاد می‌شود که در مسجدی که هر روز نماز می‌خوانند نماز جمعه هم به همان صورت برگزار می‌شود؛ این تفکر با تفکری که آیت‌الله طالقانی مطرح می‌کند که نماز جمعه از اقتضائات جکومت اسلامی است و از امام(ره) خواستند که به‌عنوان حاکم نظام اسلامی نماز را اقامه کنند، بسیار متفاوت است.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان افزود: متأسفانه جوانان از بسیاری از مطالب تاریخی در موضوع انقلاب اسلامی اطلاع ندارند؛ هشتم مردادماه نیز سالروز شهادت آیت‌الله سعیدی پدر امام‌جمعه فعلی قم است، ایشان از علمای بزرگ و انقلابی زمان رژیم پهلوی بودند که زیر شکنجه ساواک به شهادت رسیدند اما کسی که در سالروز این واقعه به این مطلب نپرداخت و هیچ‌کس از ایشان اسمی نمی‌آورد و چیزی نمی‌نویسد.

دور جدیدی در نوشتن یک تاریخ جعلی برای نسل‌های آینده آغاز شده است

شفیعی تصریح کرد: اگر ما درباره‌ی مسأله‌ای صحبت نکنیم کس دیگری درباره آن می‌نویسد، تاریخ به همین شکل ساخته می‌شود؛ امروز پس از گذشت 38 سال از پیروزی انقلاب اسلامی دور جدیدی در نوشتن یک تاریخ تازه و جعلی برای نسل‌های آینده شروع شده، زیرا مشاهدات و عینیات ما برای نسل آینده مصنوعات و مکتوبات است. این تاریخ برای جوانانی نوشته می‌شود که از این مطالب آگاهی ندارند.

وی با بیان این‌که یک جریان هنری در کشور وجود دارد که می‌خواهد بگوید انقلاب اسلامی در هنر هیچ حرفی برای گفتن ندارد، تصریح کرد: اگر کسی در حوزه هنر از انقلاب اسلامی و ارزش‌ها دفاع کرد می‌گویند "قرائت رسمی"، "گفتمان حکومتی" و به آن برچسب حکومتی می‌زنند؛ آن‌گاه خودشان از ابتذال، نیهیلیسم و ... در حوزه‌ی هنر دفاع می‌کنند و پز روشنفکری می‌دهند.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان افزود: مطالب بسیاری در حوزه‌ی انقلاب اسلامی وجود دارد. مصیبت اگر قابل جبران بود عیبی ندارد اما اگر عزیزی از دست رود این قابل برگشت نیست اگر دین، عقاید و متاع شرف انسان از دست رود این مسأله قابل‌برگشت نیست.

شفیعی عنوان کرد: هر سرویس ایسنا باید تولیداتی متناسب با  انقلاب اسلامی تولید کند؛ در ایسنا و ایکنا باید روحیه نشاط و ابتکار جوانی وجود داشته باشد. البته این اتفاق در ایسنا می‌افتد چراکه ایسنا حوزه‌ی جوانی و جوانی حوزه ابتکار و ابداع است. این روحیه باید حفظ شود؛ من اگر با مسئولان صحبت کنم می‌گویم که باید پشتبیانی کنند اما به شما – خبرنگاران ایسنا و ایکنا - نیز می‌گویم که منتظر این پشتیبانی‌ها نمانید و به کار خود با قوت ادامه دهید.

باید امیدِ ابتکار و ابداع را از ایسنا داشته باشیم

وی خطاب به اعضای تحریریه خبرگزاری ایسنا در خوزستان گفت: هیچ مانعی نباید شما را متوقف کند؛ انسان جوان یکنواختی را نمی‌پذیرد، این اتفاق در ایسنا می‌افتد نه جای دیگر چون جای دیگر قالب دیگری دارد. باید امیدِ ابتکار و ابداع را از ایسنا داشته باشیم و باید کاری انجام شود که بگویند این مطلب مختص ایسنا است و از کسی دیگر برنمی‌آید.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه داد: باید هر ماه شاهد اتفاق و ابتکار جدیدی در ایسنا باشیم؛ همچنین ادبیات ایسنا و ایکنا نیز باید ادبیات فاخر و روان باشد. نباید تنها برای گروهی خاص نوشته شود بلکه باید در عین فاخر بودن برای عامه‌ مردم قابل درک باشد چراکه رسانه مأموریت ادبیات تخصصی بر عهده ندارد.

شفیعی خاطرنشان‌کرد: ایکنا خوزستان نماد جامعه قرانی کشور است؛ از برخی چیزها در خوزستان نباید کوتاه بیاییم. خداوند از باب لطف چیزهایی را در خوزستان قرار داده است همچنین از محوریت کارهای قرآنی نیز نباید کوتاه بیاییم. دشواری کار ایکنا این است که نوآوری کار آن‌ها باید در قالب‌های خاصی انجام شود و حد و مرز خاصی دارد.

افق ایسنا باید افق انقلاب اسلامی باشد

وی یادآورشد: در نامه‌ای که امام(ره) در 17 بهمن 66 نوشتند و مقدمه‌ی تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام شد ایشان گفتند که امروز جهان اسلام نظام جمهوری اسلامی ایران را تابلوی تمام‌نمای حل معضلات خویش می‌داند. این افق بسیار مهمی است و اگر افق شما این باشد که مطالب را بازگو کنید و از انقلاب اسلامی دفاع کنید امید در انسان بیشتر می‌شود و هم آدم به کم قانع نمی‌شود.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان تأکید کرد: افق ایسنا باید افق انقلاب اسلامی باشد. شما می‌توانید از انقلاب اسلامی دفاع کنید، در ایسنا و ایکنا آینده‌سازان تربیت می‌شوند که مطلب بسیار مهمی است. هر کاری مشکلات خاص خود را دارد مهم این است که آدم بداند به کدام سمت حرکت می‌کند. رسانه باید از جنس مردم باشد. البته شرایط خوزستان متفاوت است چراکه با یک‌سوم تلاشی که در خوزستان انجام می‌دهیم در استان‌های دیگر کار انجام می‌شود.

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
پیام تسلیت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار
پیام تسلیت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار

پیام تسلیت حضرت آیت الله شفیعی در پی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار، محبوب و مردمی حضرت حجت الاسلام والمسلمین رئیسی و جمعی از خدمتگزاران صدیق انقلاب اسلامی

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
  • ۱۸بهمن۰۰ - ۱۲:۰۴ - فاطمه
    🤔
مسجد حضرت آیت الله شفیعی