به مناسبت عید بزرگ غدیرخم به معرفی یکی دیگر از آثار ارزشمند حضرت آیت الله شفیعی به نام «مذاکرات و مناظرات» می پردازیم:
مذهب شیعه از آغاز تاکنون همواره مورد تعرض و دشمنی معاندان و دشمنان سرسخت خود واقع شده است. از مهم ترین انواع مخالفت و دشمنی، ایجاد انواع شبهات و مغالطه ها در مبانی اعتقادی و معارف ارزنده این مذهب بوده است. با این وجود در طول تاریخ، عالمان راستین و مسئولیت شناس پیوسته به پاسداری از احکام و اعتقادات شیعه پرداخته و با مجاهدت بی نظیر خود به برکت میراث گران قدر علمی برجا مانده از ائمه اطهار (علیهم السلام) شبهات و ایرادات مخالفان را با قدرت منطق و استدلال پاسخ داده اند.
مجموعه مباحثات، مناظرات، سؤال و جواب ها و تألیف کتب و رساله های مفصل و مختصر به دور از تعصبات باطل و در نهایت استواری و استحکام علمی گنجینه ای ارزنده و مفید را در اختیار مشتاقان و رهجویان حقیقت قرار داده است. از جمله این کتب ارزشمند، کتاب «مذاکرات و مناظرات» به قلم حضرت آیت الله شفیعی می باشد.
این عالم محقق با احساس وظیفه و تکلیف دینی در نشر حقایق اسلامی و مذهبی برخی از مناظرات و گفتگوهای میان ایشان و پیروان مذاهب گوناگون از اهل سنت و شیعیان را تدوین و به مخاطبان عرضه داشته اند.
این گفتگوها در جریان تشرفات معظم له به سفر حج و نیز در بعضی جلسات در داخل کشور بوده و در ظرف زمانی 1353 تا 1391 هجری شمسی صورت گرفته است.
در این کتاب هفتاد مورد از اعتقادات کلامی و فقهی مذهب شیعه که مورد سؤال قرار گرفته تحلیل و بررسی شده است که از جمله این موضوعات می توان به موضوع مهم امامت و مباحث مربوط به آن در قرآن و سنت نبوی، واقعه ی مهم غدیرخم، شبهه ی تحریف قرآن کریم، دعا و توسل و سوگواری بر پیشوایان و درگذشتگان اشاره نمود.
اهمیت این موضوعات و القاء شبهات و سؤالات گوناگونی که به خصوص در فضای مجازی و رسانه های صوتی و تصویری پیرامون آن مطرح می شود لزوم مراجعه و استفاده از این گونه کتب مفید و مستدل را نشان می دهد.
از نقاط برجسته کتاب مذاکرات و مناظرات استناد به روایات و منابع و کتب مورد قبول در مذهب سنت و جماعت برای اثبات صحت و حقانیت احکام و اعتقادات شیعه و تطبیق آن با آیات مبارکه قرآن و سنت پیامبر اعظم (ص) می باشد.
از دیگر ویژگی های این کتاب که در سراسر آن دیده می شود شیوایی قلم، قوت استدلال در بحث و اختصار در بیان مطالب است.
کتاب مذاکرات و مناظرات در 158 صفحه و با شمارگان 2000 نسخه در سال 1391 به چاپ رسیده است.
- ۹۹/۰۵/۱۳
- ۳۰۶۱ بیننده|
- ۳۳۱۴ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.