حضرت آیت الله شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ظهر روز 22 خردادماه در سلسله سخنرانی های اخلاقی ـ معرفتی که در مسجد آیت الله شفیعی برگزار شد، با اشاره به اینکه شب 17 رمضان مصادف با معراج حضرت ختمی مرتبت است، ابراز داشت: معراج رسول خدا(ص) شش ماه پیش از هجرت انجام گردید که معراج مطرح شده در قرآن کریم جسمانی بوده و منکر آن محکوم به کفر است که آیه «دنی فتدلی فکان قاب قوسین او ادنی» تأییدکننده نزدیکی خاتم انبیاء به جایگاه مقام خداوندی است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مقام خاتمیت در معراج به مقام الوهیت بسیار نزدیک گشت، افزود: خداوند برای بیان چنین نزدیکی آیه فوق را ذکر کرد تا از نزدیکی، عظمت و ارتباط الوهیت و خاتمیت خبر دهد.
وی گفت: روایات و احادیث مطرح شده درباره معراج طولانی و زمان بر هستند از این رو عده ای ادعا کرده اند نقل این گونه روایت چگونه می تواند با وقوع معراج در برهه کوتاهی از زمان همخوانی داشته باشد که علامه طباطبایی در مقام پاسخ بیان کرد وقایع مطرح شده در روایات، مشاهدات و محسوسات رسول خدا(ص) است که زمانبر نیست اما پس از بیان در قالب لفظ و کلمات زمانبر خواهند بود.
حضرت آیت الله شفیعی با بیان اینکه خداوند در معراج دوازده امام معصوم را به رسول خدا(ص) معرفی و نشان داد، اظهار داشت: رسول خدا(ص) می گوید که اشباح جانشینانم رادیدم و آخرین آنها که به وسیله او از دشمنانم انتقام خواهم گرفت.
وی خاطرنشان کرد: احمد، نام حضرت ختمی مرتبت در آسمان ها است؛ چنان که حضرت مسیح(علیه السلام) نیز او را بدین نام به بنی اسرائیل معرفی کرد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اهل تسنن از عایشه نقل کرده اند که می گوید رسول خدا(ص) در شب معراج کنارم بود و معراجی صورت نگرفت اما باید گفت که معراج پیش از هجرت به مدینه صورت گرفت در حالی که عایشه سال دوم پس از هجرت با پیامبراکرم(ص) ازدواج کرد و اثری از او در مکه نبود؛ از این رو علامه امینی، عایشه را یکی از جعال حدیث می داند.
وی عنوان کرد: حقیقت معراج در قرآن واضح و نمی توان آن را انکار کرد و روز به روز اصرار و جنبه های علمی آن برای جهانیان متجلی و آشکار می شود.
حضرت آیت الله شفیعی در بخش دیگری از سخنان خود روز 17 رمضان سال دوم هجری را مصادف با جنگ بدر برشمرد و گفت: در چنین جنگی کفر با همه امکانات با صفوف مسلمانانی که ضعف آذوقه، تجربه جنگ و سلاح و تنها روحیه جنگ آوری داشتند، روبه رو و شکست خورد و غنایم جنگی بسیاری را کاسب شدند.
وی با بیان اینکه در جنگ بدر 17 مشرک کشته و 17 مشرک دیگر به اسارت مسلمانان در آمدند، اظهار داشت: بنا به نقل قول ها رسول خدا(ص) آزادی اسیران را به شرط سوادآموزی به مسلمانان کرد که در واقع پیامبرخدا(ص) با چنین اقدامی یک نهضت سوادآموزی تأسیس نمود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: یکی از دانشمندان غربی اقدام رسول خدا(ص) در مشروط کردن آزادی مشرکان به سوادآموزی مسلمانان را بهترین شاهد بر حقانیت دین اسلام بیان کرده است؛ چرا که اصولا انسان های بی سواد درس نخوانده با علم و علم آموزی مشکل دارند اما ترویج علم، سوادآموزی و فضیلت را از رسول خدا(ص) ملاحظه می کنیم.
- ۹۶/۰۳/۲۳
- ۱۹۵۸ بیننده|
- ۲۰۹۰ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.