حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر امروز در سلسله جلسات اخلاقی که در مسجد آیت الله شفیعی برگزار می شود، با اشاره به این که ششم رمضان روز نزول تورات، 12 رمضان نزول انجیل بر حضرت عیسی بن مریم(ع) از سوی خداوند نازل شده است، ابراز داشت: در 18 و 23 ماه مبارک رمضان به ترتیب کتاب های زبور و قرآن کریم نازل شده اند.
وی گفت: 30 روز روزهگرفتن در سال بر مردم آن امت واجب بوده و وقتی سخن از روز نزول انجیل و یا دیگر کتاب آسمانی می شود به معنای آن روز ماه رمضان در سال است.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به این که خداوند در قرآن متعدد سخن از تورات و انجیل کرده است، عنوان کرد: همانگونه که به اسلام ایمان می آوریم باید به انجیل و تورات و دیگر کتاب های آسمانی ایمان و اعتقاد داشت.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به کتاب عهدین که شامل عهد قدیم یعنی کتاب تورات و عهد جدید، انجیل است، بیان داشت: کتاب های انجیل و تورات به زبان های فارسی و عربی چاپ می شود؛ چهار انجیل با عنوان اناجیل اربعه معرفی می شوند.
حضرت آیت الله شفیعی با بیان این که چهر انجیل نام چهار نفر از حوارین حضرت عیسی(ع) بوده است، ابراز داشت: این چهار کتاب هیچ کدام انجیل خداوند نیستند چرا که تقریبا 35 سال پس از حضرت عیسی(ع) نوشته شده و در حقیقت ابلاغات زبانی ایشان نیست؛ اشتباهات جدی و عقلی بسیاری در این کتاب وجود دارد که امکان از سوی خداوند بودن آن وجود ندارد.
وی تأکید کرد: نفس کلمات خداوند بودن قرآن سبب عظمت این کتاب آسمانی شده است؛ مسلمانان از راه قرآن با خداوند ارتباط برقرار می کنند.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به این که انجیل پنجمی با عنوان بارنابا پیدا شده که در نویسنده آن قدم به قدم با حضرت عیسی(ع) بوده و سخنان ایشان را ضبط می کردند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: انجیل بارنابا در کتابخانه یک کشیش ایتالیایی پیدا شد و با انتشار آن عالم را فرا گرفت و سپس با زبان عربی و فارسی ترجمه و به چاپ رسید.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به آیه قرآنی «وَإِذْ قَالَ عِیسَى ابْنُ مَرْیَمَ یَا بَنِی إِسْرَائِیلَ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُم مُّصَدِّقًا لِّمَا بَیْنَ یَدَیَّ مِنَ التَّوْرَاةِ وَمُبَشِّرًا بِرَسُولٍ یَأْتِی مِن بَعْدِی اسْمُهُ أَحْمَدُ فَلَمَّا جَاءهُم بِالْبَیِّنَاتِ قَالُوا هَذَا سِحْرٌ مُّبِینٌ» افزود: براساس این آیه حضرت عیسی(ع) در کتاب انجیل به صراحت خبر از پیامبرآخرالزمان داده اما در هیچ کدام از این 4 کتاب این مطلب ذکر نشده است.
وی ادامه داد: در کتاب انجیل بارنابا ویژگی پیامبراکرم(ص) از زبان حضرت عیسی(ع) ذکر شده و این دلیل بر صحیح بودن آن است.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به آیه قرآنی «الَّذِینَ آتَیْنَاهُمُ الْکِتَابَ یَعْرِفُونَهُ کَمَا یَعْرِفُونَ أَبْنَاءهُمْ» تصریح کرد: برخی به اوصاف پیامبراکرم(ص) آشنا بودند همانگونه که فرزندان خود را می شناسند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: پذیرش انجیل بارنابا پذیرش حضرت خاتم الانبیاء(ص) و این حقانیت دین مبین اسلام را ثابت می کند.
حضرت آیت الله شفیعی در پایان با اشاره به آیه قرآنی «لاَ نُفَرِّقُ بَیْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ» گفت: براساس این آیه نباید میان هر یک از فرستادگان الهی فرق گذاشت.
- ۹۴/۰۴/۰۸
- ۲۳۰۸ بیننده|
- ۲۴۵۱ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.