حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری شب گذشته در مسجد آیت الله شفیعی با اشاره به این که انقلاب اسلامی حادثه ای الهی و اسلامی است، خاطرنشان کرد: مشکلات فراوان داخلی و مسائل پیش آمده برای انقلاب اسلامی از جمله جنگ تحمیلی، کودتاها، ترورها و تحریم ها ما را به خود مشغول و از تفکر به قیامت دور و کمتر درباره آن سخن می گوییم در حالی که بهترین دلیل در یادآوری مرگ هستند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که امروزه روحانیان و خطیبان در مراسم ترحیم بیشتر مباحث سیاسی و کمتر مسائل مرتبط به قیامت را مطرح می کنند، اظهار داشت: در گذشته خطیبان و روحانیان بیشتر درباره آخرت، مرگ، حشر و قیامت سخن می گفتند که با این اقدام مردم را به یاد آخرت و مرگ و عبرت پذیری سوق می دادند.
حضرت آیت الله شفیعی با اشاره به این که امام حسین(علیه السلام) علی رغم گذراندن عمر شریف خود در مبارزه علیه ظلم هرگز آخرت را فراموش نکردند، افزود: آن حضرت همه فعالیت های دنیوی، نبرد و خطبه های آتشین را برای قیامت و آخرت انجام دادند.
این عالم دینی به حدیث معروف «سُئل الحسین (علیه السلام): کیف اصبحت یا ابن رسول الله؟ فقال: اصبحت و لی رب فوقی و النار امامی و الموت یطلبنی و الحساب محدق بی و نا مرتهن بعملی، لا اجد ما احب و لا ادفع ما اکره و الامور بید غیری فان شاء عذبنی و ان شاء عفی عنی فأی فقیر أفقر منی؟» اشاره و اظهار داشت: مقصود از بالای سر قرار گرفتن خداوند یعنی عالی ترین مقام و اشراف، تسلط و زیرنظر قرار گرفتن همه اعمال و کردار انسان ها از سوی خداوند است.
وی در ادامه سخنان خود به عبارت «فالیک یا رب نصبت وجهی و الیک یا رب مددت یدی» از دعای کمیل اشاره و خاطرنشان کرد: خداوند مکان خاصی ندارد و مقصود از بالای سر بودن خداوند آن است که خداوند عالی ترین وجود و در عالی ترین مقام وجود دارد؛ چنان که امام صادق(علیه السلام) در جواب ابن ابی العوجاء دلیل بلند کردن دستان به سوی آسمان را وجود خداوند در عالی ترین مقام و افق بیان می کنند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: براساس حدیث مزبور حساب و کتاب روز قیامت انسان را احاطه و هر شخصی در گرو اعمال خود است که ناتوان از دفع امور ناپسند بوده و تغییر کارها، عذاب و عقاب به دست خداوند و انسان هیچ اختیاری از خود ندارد.
حضرت آیت الله شفیعی با بیان این که انسان ها باید مراقب اعمال و کردار خود و در فکر مرگ و آخرت باشند، تصریح کرد: انسان در آخرت شنیده های مرتبط به قیامت را خواهد شنید.
وی با اشاره به این که امام حسین(علیه السلام) در روز عاشورا 14 بار خطبه ایراد کردند، اظهار داشت: آن حضرت با توجه به این که مظهر و مصداق رحمت الهی هستند خطبه های خود را برای هوشیار کردن مخالفان، پاسخ به ابهامات احتمالی، اتمام حجت، بازگو کردن حقایق، معرفی مقام خود و یادآوری آخرت بیان کردند.
- ۹۵/۰۸/۱۰
- ۱۸۳۲ بیننده|
- ۱۹۸۱ نمایش|
- |
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.