پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)

به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمّد مصطفی(ص) به معرفی کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم (ص)» حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)» مجموعه ای مدون از سه مصاحبه روزنامه نور خوزستان با حضرت آیت الله شفیعی می باشد که در سال های 1385 و 1386 هجری شمسی صورت گرفته است.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر روز پنجشنبه 27 خردادماه در مسجد آیت الله شفیعی اهواز با تسلیت وفات حضرت خدیجه(س) و اشاره به روایتی از امام معصوم(علیه السلام) مبنی بر رسیدن چهار زن در جهان هستی به مرتبه کمال، اظهار داشت: حضرت خدیجه(س) از جمله این چهار زن است که به این مرتبه دست یافته است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اظهار شادی از اینکه در جمهوری اسلامی، امروز را به عنوان روز وفات حضرت خدیجه(س) در تقویم ها و سرسیدها ثبت و اعلام کرده اند، افزود: در چنین روزی از حیث شمسی مصادف با 27 خرداد و دستور امام راحل(ره) مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی و از حیث قمری با شهادت نخستین بانوی اسلام مواجه هستیم.

حضرت آیت الله شفیعی در ادامه با بیان اینکه در 27 خرداد 1358 جهاد سازندگی به دستور امام خمینی(ره) تأسیس شد، افزود: جهاد سازندگی و سازمان کشاورزی پس از ادغام به جهاد کشاورزی تغییر نام دادند و به خدمت رسانی برای نظام اسلامی مشغول شدند و ما این روز را به همه ملت ایران به ویژه این عزیزان تبریک و تهنیت می گوییم.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به وفات حضرت خدیجه(س) در سال دهم بعثت و 3 سال پیش از هجرت پیامبراکرم(ص) اشاره و به ذکر خصلت های این بانوی بزرگ اسلام پرداخت و تصریح کرد: تتبع و مطالعه ما را با ویژگی های بیشتری از ایشان آشنا خواهد ساخت همان گونه که در سال جاری دو کتاب درباره ویژگی های آن حضرت تألیف شده اند.

وی در ادامه گفت: حضرت خدیجه(س) شخصیتی بزرگ که پس از مشاهده افزایش منافع مادی و مالی خود در اثر حضور پیامبراکرم(ص)، آگاهی بر معجزات و کرامات مشاهده شده پیامبراکرم(ص) از سوی غلام خدیجه(س) در طول سفر و قریشی بودن وی و پیامبراکرم(ص)، او را برای ازدواج با پیامبراکرم(ص) مشتاق تر کرد که ثمره این ازدواج چهار دختر و دو پسر است.

نماینده مردم خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود به عقل و تدبیر حضرت خدیجه(س) اشاره و خانه ایشان را محل رفت و آمد قریش برای حل مشکلات، مشورت جویی و بررسی اوضاع جامعه دوران خود در زمانی که برای زن هیچ ارزشی قائل نبودند، دانست و اظهار داشت: این چنین ویژگی در زندگی قابل طرح و وقوع است و وجود چنین زنان عاقل و خردمندی در زندگی مردان نعمت است.

حضرت آیت الله شفیعی در ادامه با بیان اینکه ملاک انتخاب زن برای زندگی نه زیبایی و مال بلکه باید عقل و خرد باشد، تصریح کرد: ازدواج پیامبراکرم(ص) با حضرت خدیجه(س) با توجه به عدم دوشیزگی و دو ازدواج پیشین ایشان ویژگی دیگر پیامبر است که باید الگویی برای ما باشد، در حالی که جامعه ما به ویژه در مناطق عشایری و روستایی در این گونه قضایا راه افراط و تفریط را در پیش گرفته اند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه عمل پیامبراکرم(ص) در این باره برای ما حجت است، ابراز داشت: نخستین ازدواج پیامبراکرم(ص) با زنی بیوه و فاصله عمری 15 ساله دلیل بر عدم شهوترانی ختمی مرتبت و بی اهمیتی اختلاف سنی و عدم تأثیر چنین مواردی بر زندگی زناشویی است.

ایشان در ادامه با اشاره به ثروت مالی حضرت خدیجه(س) و خرج آن در راه اسلام بدون هیچ چشم داشت و توقعی از پیامبراکرم(ص)، گفت: دلداری و تسلی به پیامبراکرم(ص) در برابر جسارت ها و اهانت های قریش و تحویل اولاد صالح و سالم به خاتم الانبیاء(ص) از دیگر خصایص حضرت خدیجه(س) است.

وی حضرت خدیجه(س) را نخستین زن ایمان آورنده در عالم وجود به دین اسلام و اقتدا کننده به پیامبراکرم(ص) در نماز برشمرد و خاطرنشان کرد: ایشان خرج ثروت خود در راه اسلام را توفیق و سعادتی برای خود می دانستند و هرگز بر رسول اکرم(ص) منت ننهاد.

حضرت آیت الله شفیعی در پایان با بیان اینکه «ام المؤمنین» از ویژگی های خاص حضرت خدیجه(س) است و اهل تسنن برای تنزل منزلت ایشان این ویژگی را برای دیگر زنان پیامبراکرم(ص) بکار برده اند، تصریح کرد: ایشان برای سادات مادر نسبی و نژادی و برای غیرسادات مادری معنوی هستند.

  • ۹۵/۰۳/۲۷
  • ۱۹۸۴ بیننده|
  • ۲۱۰۵ نمایش|
  • |

حضرت آیت الله شفیعی

مسجد آیت الله شفیعی

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی
جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی

جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی با صداوسیمای مرکز خوزستان

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
  • ۱۸بهمن۰۰ - ۱۲:۰۴ - فاطمه
    🤔
مسجد حضرت آیت الله شفیعی