پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)
سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)

به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمّد مصطفی(ص) به معرفی کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم (ص)» حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

کتاب «سیری در سیره پیامبر اعظم(ص)» مجموعه ای مدون از سه مصاحبه روزنامه نور خوزستان با حضرت آیت الله شفیعی می باشد که در سال های 1385 و 1386 هجری شمسی صورت گرفته است.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز پنج‌شنبه یکم فروردین ماه در اولین روز سال نو در اجتماع پرشور انبوه زائران و مجاوران حرم رضوی، سال ۹۸ را «سال فرصت‌ها» خواندند و با تأکید بر اینکه تحقق شعار امسال یعنی «رونق تولید» موجب ایجاد تحول در بخش‌های مختلف، افزایش اشتغال، حل مشکلات معیشتی، اصلاح نظام بانکی، افزایش ارزش پول ملی و توازن بودجه‌ای خواهد شد، سخنان مهم و پرنکته‌ای را درباره‌ی «مسائل سال جاری، مواجهه‌ی دولت‌های غربی با ایران و اقتصاد و رونق تولید» بیان کردند و در محور چهارم سخنان خود به تبیین وظایف جوانان در تحقق مفاد بیانیه‌ی راهبردی گام دوم پرداختند.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با تبریک میلاد مبارک پیشوای عدالت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به‌عنوان نوروز حقیقی و تبریک حلول سال نو و عید نوروز، ایام اعتکاف را به دل‌های نورانی معتکفین تحیت گفتند و ابراز امیدواری کردند که رحمت و تفضل الهی شامل همه‌ی آحاد ملت ایران شود.

 رهبر انقلاب اسلامی، سخنان خود در این مراسم را به چهار موضوعِ «مسائل مربوط به سال ۹۸»، «مسائل جمهوری اسلامی با دولت‌های غربی»، «مسئله‌ی اقتصاد و شعار رونق تولید» و «سخنی با جوانان عزیز درباره‌ی کشور و انقلاب و آینده» اختصاص دادند.

 ایشان درخصوص موضوع اول گفتند: برخی گویندگان و نویسندگان سال ۹۸ را «سال تهدیدها» خوانده‌اند درحالی‌که من مطلقاً این برداشت را قبول ندارم و معتقدم سال ۹۸ به توفیق الهی «سال فرصت‌ها» و «سال امکانات و گشایش» برای ملت ایران خواهد بود.

 ایشان افرادی را که دائماً تهدیدها را به رخ ملت می‌کشند، دانسته یا ندانسته تحت تأثیر رجزخوانی یا جنگ روانی دشمنان ایران خواندند و با برشمردن چند نمونه از رجزخوانی‌های دشمنان در سال ۹۷، خاطرنشان کردند: یکی از احمق‌های درجه یک آمریکایی گفته بود اگر از برجام خارج شویم، مردم ایران از خرید نان نیز ناتوان خواهند شد و در خیابان‌های ایران شورش به راه خواهد افتاد؛ همچنین یکی دیگر از آن‌ها گفته بود که ما کریسمس ۲۰۱۹ را در تهران جشن خواهیم گرفت، که این حرف‌ها یا ناشی از «حماقت» است یا «خباثت و جنگ روانی»، و یا هر دوی آن‌ها.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در تبیین این نکته که سال ۹۸ سال فرصت‌ها است، گفتند: مشکل عمده‌ی کشور، «مشکل اقتصادی و مسئله‌ی معیشت قشرهای ضعیف» است که بخشی از این مشکل ناشی از تحریم‌های اروپا و آمریکا است و بخش دیگرِ آن به نقایص درونی و ضعف‌های مدیریتی بازمی‌گردد.

 رهبر انقلاب اسلامی افزودند: هم تحریم می‌تواند برای کشور به فرصت تبدیل شود و هم مشاهده‌ی ضعف‌ها و نقایص، تجربه‌ای گران‌بها برای آینده و برای مدیریت سال‌های بعد کشور ایجاد خواهد کرد.

 ایشان در پاسخ به این سؤال که «تحریم چگونه می‌تواند به فرصتی برای کشور تبدیل شود»، گفتند: بر اساس تجربه، فشار حاصل از کاهش درآمدهای نفتی برای کشور ما و هر کشور مشابه، انگیزه و تحرک چشمگیری برای اجرای اصلاحات اقتصادی و نجات کشور از وابستگی به نفت ایجاد خواهد کرد، همچنان‌که اکنون در سطوح دولتی و تحقیقاتی، مطالعات وسیع و خوبی برای اداره‌ی کشور با درآمدهای غیرنفتی آغاز شده است که اگر درآمد نفتی زیادی وجود داشت، این فکر و تحرک ایجاد نمی‌شد.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای از تجربه‌ی دوران دفاع مقدس و خودداری قدرت‌های مادیِ شرق و غرب از در اختیار قرار دادن امکانات و تجهیزات دفاعی به ایران به‌عنوان تجربه‌ای عینی یاد، و خاطرنشان کردند: آن تجربه‌ی سخت و محدودیت‌ها موجب شد جوانان با کار و ابتکار، وابستگی نظامی کشور را به بیگانه تغییر دهند، به‌طوری که امروز امکانات دفاعی ایران از تقریباً همه‌ی کشورهای منطقه بهتر و برتر است.

 رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته دشمنان نیز به برتری دفاعی ایران اعتراف، و تلاش دارند آن را وسیله‌ی فشار قرار دهند اما این اتفاق نخواهد افتاد و جمهوری اسلامی به کوری چشم آن‌ها تقویت بنیه‌ی دفاعی خود را ادامه خواهد داد.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با تأکید بر لزوم بررسی طرح‌های مقابله با تحریم و اجرای آن‌ها، گفتند: نباید از تحریم‌ها بنالیم و از تحریم‌کننده‌ها یعنی آمریکا و اروپا توقع زیادی داشته باشیم، بلکه باید دستگاه‌های دولتی و تحقیقاتی و همه‌ی جوانان صاحب فکر و اندیشه با آگاهی از مسائل کشور، راه‌های زیادی را که برای مقابله با تحریم و خنثی کردن خباثت دشمنان وجود دارد، بررسی و دنبال کنند.

 رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به گزارش مسئولین ارشد دولتی مبنی بر در حال تدوین بودن راهکارهای مقابله با تحریم‌ها، تأکید کردند: مسئولان باید در عمل و اجرا، به‌صورت جدی‌تر و فوری‌تری وارد بشوند و نباید کارها را با تأخیر انجام داد.

 رهبر انقلاب اسلامی در ادامه‌ی تبیین فرصت‌های سال ۱۳۹۸ به لزوم ایجاد بازدارندگی در جنگ اقتصادی با دشمن، اشاره کردند و گفتند: امروز بحمدالله همه‌ی مسئولین به این باور رسیده‌اند که دشمن در حال جنگ با ما است و بروز و ظهور آن در مسائل اقتصادی است.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای افزودند: البته ما باید در این جنگ، دشمن را شکست دهیم و به توفیق الهی، او را شکست خواهیم داد اما این کافی نیست بلکه باید بازدارندگی ایجاد کنیم و به مرحله‌ای برسیم که دشمن احساس کند نمی‌تواند از معبر مسائل اقتصادی به کشور ضربه وارد کند و ملت را تحت فشار قرار دهد.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با تأکید بر اینکه رسیدن به این مرحله امکان‌پذیر است، افزودند: ما در مسائل نظامی در شرایطی قرار داشتیم که امکان مقابله با تهاجم هوایی و یا حمله‌ی موشکی دشمن را نداشتیم اما اکنون به مرحله‌ای رسیده‌ایم که دشمنان ما در منطقه و یا دشمنانی که در منطقه نیرو دارند، می‌دانند که جمهوری اسلامی ایران، می‌تواند با موشک‌های نقطه‌زن و دقیق خود با هر تهاجمی مقابله کند و پاسخ کوبنده بدهد.

 ایشان خاطرنشان کردند: توانایی و مشت محکم جمهوری اسلامی در عرصه‌ی دفاعی، درواقع قدرت بازدارندگی ایران است که در سایه‌ی تحریم‌ها به دست آمد و در مسائل اقتصاد نیز می‌توان از فرصت تحریم‌ها، به همین توانایی بازدارندگی رسید.

 رهبر انقلاب اسلامی در محور دوم سخنانشان یعنی «مواجهه‌ی دولت‌های غربی با ایران» تأکید کردند: تنها راه رسیدن به مرحله‌ی بازدارندگی اقتصادی، قطع امید از کمک و همراهی غربی‌ها است.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در بیان دلیل این موضوع گفتند: تجربه‌های تاریخی و مشاهدات عینی از رفتار غربی‌ها نشان می‌دهد که از آنان می‌توان انتظار توطئه و خیانت و از پشت خنجر زدن را داشت اما نباید انتظار کمک و صداقت و همراهی را داشت و اگر در مقطعی هم غربی‌ها در ظاهر، کمکی از خود نشان داده‌اند، درواقع برای جلو رفتن کار خودشان بوده است.

 ایشان افزودند: این موضوع فقط مربوط به ایران نیست بلکه غربی‌ها، با هر کشوری که زورشان برسد، همین رفتار را می‌کنند.

 رهبر انقلاب اسلامی، سه قرن پدیده‌ی استعمار کشورهای ضعیف در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین به‌وسیله‌ی اروپایی‌ها و جلوگیری از پیشرفت‌های علم و فناوری در این کشورها را نمونه‌ی آشکاری از رفتار خباثت‌آمیز اروپایی‌ها برشمردند و خاطرنشان کردند: در مورد ایران نیز، خیانت و خباثت اروپایی‌ها از اواسط دوره‌ی قاجار آغاز شد که خیانت انگلیس در جنگ ایران و روس، قضیه‌ی امتیاز تنباکو، ماجرای ریخته شدن خون امیرکبیر، روی کار آمدن حکومت دیکتاتوری رضاخان، کودتای ۲۸ مرداد و ساقط کردن دولت مصدق، قضایای مختلف سیاسی و امنیتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی، تحریم‌ها و قضیه‌ی برجام، نمونه‌های رفتار اروپایی‌ها در قبال ایران است و نباید این مسائل را از یاد برد.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای افزودند: در قضیه‌ی برجام که قراردادی میان ایران و شش کشور بود، بعد از خروج طرف آمریکایی، اروپایی‌ها باید در مقابل آمریکا می‌ایستادند و ضمن پایبندی به تعهدات خود، تحریم‌ها را برمی‌داشتند که تاکنون ایستادگی نکرده‌اند. آن‌ها دائماً به ایران نیز توصیه می‌کنند که در برجام بماند ولی خودشان عملاً از برجام خارج شده‌اند، زیرا تحریم‌های جدیدی را ضد ایران وضع کردند.

 ایشان به موضوع ایجاد کانال مالی میان ایران و اروپا نیز اشاره کردند و گفتند: این کانال مالی بیشتر شبیه یک شوخی تلخ است و هیچ معنایی ندارد.

 رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه میان وظایف اروپایی‌ها در برجام با آنچه انجام می‌دهند، زمین تا آسمان تفاوت وجود دارد، تأکید کردند: اروپایی‌ها در قضیه‌ی برجام نیز از پشت خنجر زدند.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای افزودند: بر اساس مطالعات انجام‌شده و همچنین مشاهدات عینی، سیاست و قدرت در غرب اعم از اروپا و آمریکا، ظالمانه، زورگویانه، بی‌منطق و زیاده‌خواهانه است و سیاستمداران غربی برخلاف ظاهرِ شیک و ادکلن‌زده، در باطن، انسان‌هایی واقعاً وحشی هستند.

 رهبر انقلاب اسلامی رفتار اروپایی‌ها در جنایت تروریستی نیوزیلند و شهادت ده‌ها مسلمان در دو مسجد را نمونه‌ای از باطن وحشی آن‌ها برشمردند و گفتند: سیاستمداران و رسانه‌های اروپا حاضر نشدند از واژه‌ی «تروریستی» برای این جنایت استفاده کنند و فقط به عبارت «حرکت مسلحانه» بسنده کردند، درحالی‌که در هر جای دنیا، حرکتی بر ضد یک فرد مورد علاقه‌ی اروپایی‌ها انجام گیرد، گروه‌های مدعی مبارزه با تروریسم و دفاع از حقوق بشر جنجال می‌کنند.

 ایشان با تأکید بر اینکه حکومت سعودی، «بدترین حکومت منطقه، مستبد، دیکتاتور، ظالم، فاسد و وابسته» است، خاطرنشان کردند: غربی‌ها برای چنین حکومتی، امکانات هسته‌ای و مراکز تولید موشک فراهم می‌کنند زیرا حکومت سعودی وابسته‌ی به آن‌ها است.

 رهبر انقلاب اسلامی درعین‌حال خاطرنشان کردند: البته از ساخت مراکز هسته‌ای و موشکی برای حکومت سعودی ناراحت نمی‌شویم زیرا این مراکز در آینده‌ی نه‌چندان دور به فضل الهی به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با تأکید بر اینکه شرارت و شیطنت، طبیعت اروپا و آمریکا است، گفتند: البته آمریکا به دلایل مختلف شرورتر از اروپا است که البته این شرارتِ بیشتر مختص رئیس‌جمهور فعلی آمریکا نیست.

 ایشان افزودند: یک نمونه از شرارت‌های آمریکا این است که کنگره در دو سال گذشته، ۲۲۶ طرح و لایحه علیه جمهوری اسلامی ارائه و یا تصویب کرده است که البته باید از مجلس خودمان هم گلایه و سؤال بکنیم که مجلس شورای اسلامی تاکنون چند طرح و یا لایحه علیه خباثت‌های آمریکا ارائه یا تصویب کرده است؟

 رهبر انقلاب اسلامی از برخی افراد و رسانه‌ها که در داخل، به دنبال بزک کردن غرب و روتوش خباثت‌های غربی‌ها هستند، گفتند: این افراد و رسانه‌ها که نمی‌خواهند افکار عمومی متوجه باطن شرارت‌آمیز دولت‌های ظاهرالصّلاحی همچون انگلیس و فرانسه شوند، درواقع همان تقی‌زاده‌ی دوران پهلوی هستند که می‌گفت باید از فرق سر تا نوک پا، غربی شد.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای افزودند: کسانی که امروز در داخل به‌طور پیوسته به دنبال پمپاژ سبک زندگی غربی، روش‌های غربی و لغات غربی در ادبیات، دانشگاه‌ها و مدارس هستند، درواقع تقی‌زاده‌های جدید هستند، همچنان‌که مدافعان و حامیان سند ۲۰۳۰ نیز درواقع ادامه‌دهنده‌ی تفکر تقی‌زاده هستند.

 رهبر انقلاب اسلامی گفتند: البته امروز مردم انقلابی و جوانان مؤمن نخواهند گذاشت حرف تقی‌زاده‌های جدید به کرسی بنشیند.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در ادامه به یک نکته‌ی مهم اشاره کردند و افزودند: برخی مغالطه نکنند که سخنان بنده به معنای قطع رابطه با کشورهای غربی است و من بارها تأکید کرده‌ام که رابطه اشکالی ندارد و در دولت‌های مختلف تشویق به رابطه با کشورهای مختلف و حتی اروپایی‌ها کرده‌ام اما آنچه اشکال دارد، دنباله‌روی و اعتماد است.

 ایشان خاطرنشان کردند: علت بسیاری از مشکلات ما، این است که در مذاکرات، در قراردادها و در تصمیم‌گیری‌های سیاسی به غربی‌ها اعتماد کردیم.

 رهبر انقلاب اسلامی خطاب به مسئولان تأکید کردند: با کشورهای مختلف ارتباط داشته باشید ولی طرف خود را بشناسید تا با لبخند و ترفند و سخن دروغ آن‌ها، راه را اشتباه نروید.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای گفتند: البته مسئولان دولتی ما «امروز» به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توان با غربی‌ها در یک مسیر حرکت کرد که امیدواریم در آینده رفتارها و برخوردهای این مسئولان با غربی‌ها، بر اثر این فهم جدید، تفاوت پیدا کند.

ایشان در ادامه به دو گرایش متضاد و غلط درخصوص غرب اشاره کردند و افزودند: یک گرایش که دارای تحجر و تعصب بیجا است، نکات مثبت غرب و پیشرفت‌های آن‌ها در علم و فناوری و برخی خصوصیات خوب اخلاقی آن‌ها را نمی‌بیند و گرایش دوم کاملاً معتقد به وابستگی به غرب و غرب‌زدگی است.

 رهبر انقلاب اسلامی، غرب‌زدگی را خطر بزرگی خواندند و با اشاره به طرح خطر غرب‌زدگی به‌وسیله‌ی مرحوم جلال آل احمد در سال ۱۳۴۲، تأکید کردند: از تجربه و علم غربی‌ها باید استفاده کرد اما به‌هیچ‌وجه نباید به آن‌ها تکیه و اعتماد کرد.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای محور سوم سخنان خود را با این سؤال مهم آغاز کردند که اگر نمی‌توان به غرب اعتماد کرد، برای رونق اقتصاد ایران باید چه کار کرد؟ پاسخ ایشان به این سؤال در «کار مجاهدانه و عالمانه» خلاصه می‌شد.

 رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: با تنبلی و کم‌انگیزگی، مسائل اقتصادی حل نمی‌شود؛ باید ویژگی‌های کار جهادی یعنی تلاش خستگی‌ناپذیر و مخلصانه را با کارِ عالمانه و منطبق بر موازین دقیق علمی توأم کرد تا مدیریت‌های باسواد، کارآمد و جهادی در مسائل اقتصادی، تصمیم‌گیری و اقدام کنند که اگر اینچنین شود قطعاً اقتصاد ایران شکوفا خواهد شد.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با استناد به دیدگاه‌های کارشناسان، ظرفیت‌های کشور از جمله نیروی انسانی و منابع طبیعی و جغرافیایی را بسیار وسیع و مستعد بهره‌برداری برشمردند و افزودند: نقدینگی فراوان، البته به شرط مدیریت خوب و استفاده از آن در عرصه‌ی سرمایه‌گذاری، می‌تواند در کنار این ظرفیت‌های فراوان، حل مشکلات موجود را شتاب بخشد.

 ایشان عملکرد برخی دستگاه‌ها از جمله در بخش‌های کشاورزی، آب، خاک و مسائل زیربنایی را خوب دانستند اما افزودند: در برخی بخش‌ها، رخوت وجود دارد و کارها با تعلل و تأخیر انجام می‌شود؛ به‌عنوان مثال چند سال است لایحه‌ی دولت برای اصلاح امور بانکی هنوز به مجلس نرفته است.

 رهبر انقلاب اسلامی، تشویق بخش‌های با کارکرد مناسب و تذکر به بخش‌های مبتلا به تعلل را ضروری خواندند و خاطرنشان کردند: بنده وقتی مسائل را در جمع‌های عمومی مطرح می‌کنم که قبل از آن بارها به مسئولان تذکر داده‌ام.

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به فعالیت‌های خوب بسیاری از مردم و تولیدکنندگان در تحقق شعار سال گذشته یعنی حمایت از کالای ایرانی اشاره کردند و گفتند: آن شعار البته به‌طور کامل محقق نشده و به قوت خود باقی است اما مسئله‌ی اساسی امسال «رونق تولید» است.

ایشان رونق یافتن تولید را موجب «تحول در بخش‌های مختلف اقتصادی»، «کاهش بیکاری و تورم و فقر»، «افزایش ارزش پول ملی» و حتی «ایجاد توازن و کاهش کسری بودجه‌ی کشور» خواندند و تأکید کردند: دولت، مجلس و همه‌ی کسانی که توانایی ورود به حیطه‌ی تولید دارند، برای تحقق شعار امسال با وظایف سنگینی روبه‌رو هستند.

 رهبر انقلاب اسلامی، تلاش فعالان اقتصادی برای رونق تولید داخلی را دربردارنده‌ی اجر الهی توصیف کردند و افزودند: دستگاه‌های مسئول باید به تولیدکننده، سرمایه‌گذار و فعال اقتصادیِ سالم، از زوایای مختلف از جمله اصلاح قوانین و مقرراتِ فضای کسب‌وکار کمک کنند.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مقابله با سوءاستفاده‌کنندگان را از دیگر ضروریات رونق تولید برشمردند و افزودند: متأسفانه ذهن مبتکر ایرانی وقتی در کارهای شیطنت‌آمیز فعال می‌شود، به روش‌های عجیب و غریبی برای سوءاستفاده می‌رسد که قوای مجریه و مقننه و دستگاه‌های ناظر باید در این زمینه، کاملاً مراقب باشند.

 ایشان «خرید کارخانه‌ها»، «فروش ماشین‌آلات»، «اخراج کارگران و تبدیل زمین کارخانه به برج» و همچنین «سوءاستفاده از سیاست غلط توسعه‌ی مراکز بانکی و مالی برای به دست آوردن ثروت‌های نامشروع از پول‌های مردم» را از جمله سوءاستفاده‌هایی خواندند که باید کاملاً با آن‌ها مقابله شود.

 رهبر انقلاب اسلامی عرصه‌ی تولید را اعم از صنایع بزرگ و کوچک، کشاورزی، دامداری و صنایع خانگی دانستند و افزودند: در این روند، شرکت‌های دانش‌بنیان باید مورد توجه کامل قرار گیرند.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای جلوگیری از واردات بی‌رویه را از الزامات رونق تولید و اقتصاد مقاومتی برشمردند و افزودند: البته مسئولان مدام در زمینه‌ی اقتصاد مقاومتی حرف می‌زنند اما کالاهای خارجی در بازار همچنان به وفور وجود دارد و موجب تضعیف تولید داخل می‌شود.

 ایشان تمرکز همه‌ی قوا و دستگاه‌های ذی‌ربط بر رونق بخشیدن به تولید را خواستار شدند و گفتند: امسال تولید داخلی باید رونق بگیرد.

 بخش آخر سخنان رهبر انقلاب اسلامی در جمع زائران و مجاوران رضوی به بیان نکاتی خطاب به مردم به‌ویژه جوانان اختصاص داشت.

 ایشان با ابراز خرسندی از تجاوب و پاسخ مثبت نخبگان، جوانان، دانشجویان، روحانیان و طلاب به مفاد بیانیه‌ی گام دوم (که اواخر بهمن ماه صادر کردند) افزودند: این مسئله نشان می‌دهد در کشور به‌خصوص در میان جوانان آمادگی برای تلاش در زمینه‌ی تحقق این بیانیه وجود دارد و مسئولان باید از این ظرفیت استفاده کنند.

 رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: در گام دوم انقلاب، جوانان باید شانه‌ی خود را زیر کارهای بزرگ و کوچک قرار دهند، همچنان‌که در گام اول نیز با هدایت‌های امام، جوانان، کشور را به پیش می‌بردند.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای خاطرنشان کردند: جوانان کشور روزی هزینه‌ی مبارزه با رژیم طاغوت را پرداخت کردند تا انقلاب به پیروزی برسد و نظام طاغوتی ویران شود، در دوران دفاع مقدس نیز خانواده‌ها و جوانان هزینه‌ی دفاع از کشور را قبول کردند تا نسل امروز از دستاورد آن یعنی امنیت بهره‌مند شود، و امروز نوبت جوانان عزیز میهن است که هزینه‌ی ایستادگی در مقابل دشمن را بپردازند تا نسل‌های آینده از نتایج و دستاوردهای درخشان این ایستادگی استفاده کنند.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای روح و جوهره‌ی بیانیه‌ی گام دوم را از یک سو شناخت داشته‌ها و استفاده از مزیت‌ها و ظرفیت‌های فراوان کشور و از سوی دیگر شناخت و مقابله‌ی جدی با آفت‌ها، فسادها و راه‌های رخنه‌ی دشمن خواندند و افزودند: جوانان در پرتو این دو شناخت باید برای حل مشکلات سینه سپر کنند.

 ایشان با اشاره به جمع‌بندی غربی‌ها درباره‌ی ناممکن بودن مبارزه با اراده‌ی ملی مردم ایران افزودند: این شناخت، دشمنان را بر تضعیف اراده‌ی ملت متمرکز کرده به‌گونه‌ای که میلیاردها پول خرج می‌کنند تا با ایجاد رخنه در اعتقادات سیاسی و دینی جوانان ایران، اراده و انگیزه‌ی حرکت و تلاش در آن‌ها ضعیف شود.

 رهبر انقلاب افزودند: دشمنان ایران و ملت ایران می‌خواهند از شکل‌گیری اراده‌ی ملت برای پیشرفت ایرانی - اسلامی و ایجاد جامعه و تمدن اسلامی جلوگیری کنند اما به فضل الهی قادر نخواهند بود.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای «القای ضرورت کنار گذاشتن دین برای رسیدن به پیشرفت» را توطئه‌ی دیگر مستکبران برشمردند و افزودند: با وجود این تلاش‌ها، امروز بهترین و پیشرفته‌ترین صنایع ایران همچون موشکی، هسته‌ای و فناوری‌های زیستی، غالباً به برکت تلاش‌های جوانان مؤمن و متدین شکل گرفته است.

 حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با توصیه‌ی مؤکد به جوانان برای وحدت و پرهیز از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای و اختلاف‌انگیز و نیز مرزبندی پررنگ با دشمن در عین پرهیز از مرزبندی در میان نیروهای داخلی افزودند: جوانان عزیز همان‌گونه که امام می‌گفت هرچه فریاد دارند بر سر آمریکا بکشند و در میدان علم و فکر و معرفت و سیاست و کار، تلاش خود را مضاعف کنند.

 رهبر انقلاب اسلامی با فراخوان سه قوه برای کمک به جوانان در روند پیشرفت کشور تأکید کردند: به فضل الهی فردای ایران عزیز بسیار بسیار بهتر از امروز خواهد بود.

 در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی تولیت آستان قدس رضوی با بیان گزارشی، از «تشرف بیش از یک میلیون زائر اولی»، «افزایش دوبرابری نذورات و افزایش چشمگیر موقوفات»، «استفاده از ظرفیت‌های تخصصی جوانان مؤمن و انقلابی»، «اصالت دادن به فعالیت‌های مورد نیاز مردم به‌ویژه در بخش سلامت و درمان و پرهیز از رویکرد تجاریِ صرف در طرح‌های اقتصادی»، «رسیدگی به محرومان با تأکید بر توانمندسازی آنان» و «استفاده از فضاهای متعلق به آستان برای تأسیس مراکز فرهنگی و تربیتی مختص جوانان» به‌عنوان مهم‌ترین رویکردها و فعالیت‌های آستان قدس در طول سه سال گذشته یاد کرد.

 تولیت آستان قدس رضوی گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف همه‌ی دستگاه‌ها، طراحی سازوکارهایی برای افزایش سرمایه‌ی اجتماعی و اعتماد مردم به نظام است؛ بر این اساس از امروز «سامانه‌ی شفافیت رضوی» آغاز به کار خواهد کرد تا اطلاعات همه‌ی شرکت‌های اقتصادی آستان قدس به‌صورت شفاف در معرض دید و قضاوت مردم قرار بگیرد.

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی
جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی

جدول پخش مصاحبه انتخاباتی حضرت آیت الله شفیعی با صداوسیمای مرکز خوزستان

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
  • ۱۸بهمن۰۰ - ۱۲:۰۴ - فاطمه
    🤔
مسجد حضرت آیت الله شفیعی