پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

پایگاه خبری

مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۴

پایگاه خبری مسجد حضرت آیت الله شفیعی اهواز

مسجد آیت الله شفیعی یکی از قدیمی‌ترین مساجد اهواز است که درسال 1308(ه.ق) تاسیس شده است.
بیش از پنجاه سال است که حضرت آیت الله سید علی شفیعی (که هم اکنون نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری هستند) امامت جماعت این مسجد را بر عهده داشته و به خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی همت گماشته‌اند.
مسجد آیت الله شفیعی در دوران دفاع مقدس سنگری مهم برای رزمندگان اسلام محسوب می شد.
هم اکنون نیز جوانان این مسجد با عشق به امام راحل و آرمان‌های انقلاب لحظه‌ای از تلاش برای خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی کوتاهی نمی‌کنند.

معرفی کتاب
رمضان، ماه بندگی
رمضان، ماه بندگی

در ایام ماه مبارک رمضان به معرفی کتاب «رمضان، ماه بندگی»، تالیف حضرت آیت الله شفیعی می پردازیم:

این کتاب، مجموعه گفتارهایی است که در سحرگاهان ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۱ شمسی، از صدای جمهوری اسلامی ایران (مرکز خوزستان) پخش شد.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

حضرت آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، شامگاه گذشته در سلسله سخنرانی های ماه محرم در مسجد آیت الله شفیعی اهواز با بیان اینکه سخن معصومین مطابق روز و زمان بوده و پایان ندارد، اظهار داشت: چنین سخنان پایان ناپذیر دال بر پیش بینی های آخرالزمان و آخرالمکان امامان معصوم است که با دلسوزی واقعیت های پیش رو را بیان کردند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امیرمؤمنان در روایتی عقل را بهترین نعمت الهی داده شده به انسان معرفی کرد، ابراز داشت: امام سجاد(علیه السلام) در دعاهایشان عقل کامل و نیروی فکری برتر را از خداوند طلب می کنند که از این طریق به ما بفهمانند تا چه چیزی را از خداوند بخواهیم.

این عالم دینی گفت: آنچه برای خود و دیگران مفید است را از خداوند بخواهیم که در این باره عقل بهترین نمونه است تا در سایه آن، خود و دیگران سعادتمند شویم.

حضرت آیت الله شفیعی به گفتار مرحوم سیداحمد زنجانی جانشین مؤسس حوزه علمیه قم درباره تصور کامل بودن عقل از سوی انسان ها اشاره و خاطرنشان ساخت: مردم همه چیز جز عقل کامل را از خداوند می خواهند و عقل کامل عقلی است که به واسطه اش انسان به عبادت و خضوع خداوند کشیده شده و به بهشت می رود.


وی بیان داشت: مشاور خوب، دیگر نعمت الهی است تا اشتباهات را بیان کند چرا که در صورت نداشتن عقل کامل، مشاور بهترین یاور برای جلوگیری از لغزش ها خواهد بود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس با بیان اینکه مشورت کننده هرگز ناامید نخواهد شد، افزود: آن کسی که از عقل و مشاوره بی بهره است، در مجالس سکوت کند و از بیان حرف های بی ربط که از بین برنده آبرو می باشد، خودداری کند.

حضرت آیت الله شفیعی گفت: براساس روایت امام علی(علیه السلام) آن که از عقل کامل، مشاور خوب و اختیار سکوت بی بهره باشد، همان بهتر که بمیرد.

دیدگاه (۰)

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است

ارسال دیدگاه

بدیهی است که همه دیدگاه‌های شما خوانده شده و برای انتشارشان، ملاک‌ها و معیارهایی لحاظ می‌شود؛ بنابراین، برای درج دیدگاه خود، رعایت برخی چهارچوب‌های اخلاقی ضروری است:

لطفاً دیدگاه خود را به زبان فارسی بنویسید، پیام های غیر فارسی منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا، نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی باشد منتشر نخواهد شد.

در صورتی که تمایل به ارسال نظر به صورت خصوصی دارید، تیک گزینه خصوصی را بزنید.

از ارسال دیدگاه های تبلیغاتی و یا حاوی لینک، خودداری کنید، پیام های نامرتبط با متن، تأیید نمی شوند.

لطفاً دیدگاه‌تان تا حد امکان مربوط به همین نوشته باشد.

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
یادداشت سردبیر
در محضر قرآن
در محضر قرآن

ویژه برنامه در محضر قرآن

با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا شفیعی

روزهای ماه مبارک رمضان 1446، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر

اهواز، میدان شهدا ، مسجد آیت الله شفیعی

سخنرانی حضرت آیت الله شفیعی در جمع رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس

دریافت

مدت زمان: 18 دقیقه 51 ثانیه

آخرين ديدگاه‌ها
پاسخ: علیکم السلام ارادت شماره ...
پاسخ: سلام از طریق کتابخانه ...
مسجد حضرت آیت الله شفیعی